Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Teško detinjstvo Irine Šajk: Manekenka progovorila o siromaštvu i pljačkama

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Prvi put je otkrila teške trenutke iz svog detinjstva i otkrila da je prva poseta Njujorku bila posvećena kupovini krompira u supermarketu.

Izvor: Shutterstock

Intervju sa Irinom Šajk za martovski broj Vogue-a bio je neverovatno otkriće njenim fanovima. 34-godišnja manekenka je prvi put podelila istinu o svom teškom detinjstvu i mnogim drugim stvarima koje jedva da je iko očekivao od nje.

Prelepa manekenka je izgubila oca kada je imala 14 godina. Ona je naglasila da ju je njena prva poseta Njujorku odvela do „krompira u supermarketu“ jer nije navikla da takve namirnice može da kupi.

„Zato što smo sami uzgajali povrće i brali ih za budućnost, pa smo zimi imali krompir, šargarepu i sve što nam je bilo potrebno za preživljavanje“, naglašava ona. Irina se neko vreme osećala kao "glava porodice", pa je zato govorila da je muškarac u telu žene. Međutim, tada je, kako kaže, „izrasla iz toga i počela normalno da se odnosi prema sebi“.

Povezane vesti

Preokret u Irininom životu bile su teške 90-te. Tada je njena porodica bila opljačkana, a Irina je bila svedok ovih događaja:

„Kad sam imala šest godina, opljačkali su nas. Otvorila sam vrata i naletela na tri maskirana muškarca, od kojih je jedan držao pištolj na mojoj glavi. Ispostavilo se da ih je poslao najbolji prijatelj mog oca. Možda zato nemam puno prijatelja, teško mi je da verujem ljudima. Ranije nisam razgovarala o ovoj temi", rekla je manekenka.

Irina je priznala da joj je teško da igra tri uloge istovremeno - samohranu majku, radnu ženu i hranitelja svoje porodice.
„Želim da moja ćerka zna da njena majka ima posao u svom životu, jer želim da odgajam snažnu ženu. Pokloni i hrana ne dolaze niotkuda “, priznaje manekenka.

Život nakon raskida sa Bredlijem Kuperom, dobio je potpuno nove prilike za manekenku. Irina kaže da joj ide dobro i naglašava da je zaista srećna.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader