Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kajli Džener o savetima za izolaciju koje je naučila tokom trudnoće

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Možda je i možemo poslušati, jer se sećamo koliko je dobro krila trudnoću od celog sveta.

Izvor: Shutterstock

Da. Najmlađa milijarderka je vešto krila svoju trudnoću i to joj odlično ide od ruke. Ovo je period koji mnogima od nas teško pada. Boravak u kući toliki vremenski period znatno može da prouzrokuje anksiozna stanja i dok se ceo svet privikava na to, izgleda da se Kajli samo vraća starim rutinama.

Milijarderka je na svom Instagram profilu podelila sa svojim fanovima činjenicu da ova situacija ne predstavlja nikakav novitet za nju.

„Moja trudnoća me je pripremila za ovo. Nisam kuću napuštala mesecima. To nije preterivanje", napisala je Kajli na svom storiju.

Nakon porođaja i rođenja njene ćerke Stormi, Kajli je objasnila zbog čega se tada odlučila za izolaciju.

"Žao mi je što vas držim u mraku kroz sve pretpostavke. Razumem da ste navikli da vas vodim na sva moja putovanja. Moja trudnoća je bila jedno koje sam izabrala da ne radim pred svetom. Znala sam da se moram pripremiti za ovu životnu ulogu na najpozitivniji i zdrav način, bez stresa. Znala sam da će moja beba osećati svaki stres i svaku emociju, pa sam izabrala da to učinim za svoj mali život i našu sreću."

Povezane vesti

Ipak, današnju situaciju, koja je zadesila ceo svet, Kajli i njena ćerka Stormi provode gledajući crtane filmove u svom domu.

"Gledamo „Frozen 2“ prvi put, a ja sam se okrenula da joj kažem da je volim. Rekla sam:" Stormi, volim te. Voliš me?" Ona je rekla: „Pst, mama." Bila sam u šoku. Nikad to ranije nije radila" - otkrila je Kajli koja je jedna od retkih kojoj prija ova izolacija.

Dakle, iskoristite ovaj period za uživanje sa svojim najbližima i najmilijima. Možda zbog brzog tempa života nismo ranije razmišljali o tome. Nažalost.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader