Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Na meti: Ritu Oru osudili zbog kolekcije majica koja je posvećena koroni

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Da li je ovo bio nepotreban potez pevačice?

Izvor: Shutterstock

Situacija koja je zadesila mnogobrojne zemlje zbog pandemije virusa, uključila je i aktivaciju mnogih poznatih ličnosti. Naime, popularna pevačica Rijana donirala je pet miliona dolara u svrhe borbe protiv nevidljivog neprijatelja, glumica Gal Gadot pozvala je svoje pratioce da zajedno pevaju putem Instagrama, dok potez Rite Ore nije naišao na pohvale i pozitivne komentare.

Pevačica je odlučila da lansira svoju kolekciju majica koja je posvećena ovom virusu, a čiji će se novac od prodaje donirati Udruženju Covid-19 Solidarity Response.

"Ako još niste čuli, lansirala sam kolekciju #StopTheSpread i kampanju u saradnji sa UN-ovom i Svetskom zdravstvenom organizacijom! Sav novac od kupovine komada ići će Udruženju COVID-19 Solidarity Response. Ako želite da napravite nešto po pitanju Covida-19, ostanite sigurni i čisti i odigrajte svoju ulogu kupovinom ove kolekcije. Možemo mi ovo zajedno", napisala je Rita ispod fotke. 

Ipak, izgleda da je pevačica očekivala pozitivne komentare, ali postignut je potpuno suprotan efekat. Mnogi njeni pratioci istakli su da je ovo bio potpuno nepromišljen potez pevačice i da je jednostavno mogla da donira novac. Takođe, mnogi su istakli da sada nema mesta za reklamiranje ovih majica i da je ovo bio potpuno nepotreban Ritin potez.

Pa, donekle se slažemo.

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader