Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Humanost na delu: Poznati koji su donirali novac za borbu protiv virusa

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Kažu da se u teškim situacijama prepoznaju dobri ljudi.

Izvor: Shutterstock

Čini se da situacija koja je zadesila gotovo čitav svet pandemijom virusa, budi osećanja u nama koja možda ranije nismo prepoznavali. Hteli da priznamo ili ne, sama izolacija posebno utiče na psihičko stanje kod ljudi, budi anksiozne osećaje i povećava stres. Ipak, dok jedini krive turiste za širenje virusa, pojedine poznate ličnosti su pokazale humanost na delu.

Slavne zvezde i poznati brendovi su svojim doniranjem istakli ljudske vrednosti koje se neizmerno cene, te su svojim novcem obezbedili sredstva za lečenje koja su potrebna obolelima.

Džastin Biber

Slavni pevač je sredinom februara donirao 29.000 dolara iz ličnih sredstava fondaciji u Pekingu, koja pomaže deci oboleloj od ovog virusa.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

Jedan od omiljenih parova mnogih koji su se više puta istakli svojom humanošću. Oni podržavaju nekoliko humanitarnih akcija, a za ovu borbu su donirali milion dolara!

Đorđo Armani

Slavni modni dizajner donirao je 1,25 miliona evra sa željom da zaustavi pandemiju virusa u svojoj zemlji. Armani je jedan od najbogatijih ljudi u Italiji.

Kristijano Ronaldo

Poznati fudbaler, koji je nekoliko puta donirao novac brojnim humanitarnim akcijama i ljudima kojima je pomoć bila prekopotrebna, sada je odlučio da svoje hotele u Portugalu ustupi lekarima i da napravi besplatne klinike za obolele od ovog virusa. Takođe, fudbaler je istakao da će on plaćati medicinsko osoblje.

Domeniko Dolče i Stefano Gabana

Osnivači najpoznatijeg brenda D&G, u februaru su donirali novac Univerzitetu Humanitas, koji proučava reakcije imunog sistema na koronavirus.

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader