Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Lepota kao imovina: Slavne zvezde koje su osigurale svoje telo

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Iznenađujuće ili ne?

Izvor: Shutterstock

Šta vam se najviše dopada u vašem izgledu? Oči? Nos? Ili možda usne? Da li ste ikada razmišljali da ih osigurate? Na kraju krajeva, ako im se nešto dogodi, možete dobiti. Ako ne moralno, onda zasigurno materijalno.

Upravo to su uradile pojedine poznate ličnosti. Izgleda da pojedini delovi tela ne čine samo lepotu već i dragocenu imovinu. U slučaju oštećenja zbog kojeg mogu izgubiti i posao i svoj specijalni status zvezde, poznate ličnosti su odlučile da svoje telo osiguraju.

Kim Kardašijan

Započnimo sa jednom od najpopularnijih slavnih ličnosti našeg vremena - šokantnom Kim Kardašijan. Koji je njen najistaknutiji deo njenog tela? Tačno je - to je pozadina, a ova zvezda ju je osigurala na 21 milion dolara.

Džulija Roberts

Koja je najatraktivnija karakteristika ove glumice? Bujna kosa? Vitka figura? Ipak ne. Najistaknutiji atribut, makar po njenom mišljenju, jeste njen nezaboravni široki osmeh, koji je osiguravajuća kompanija procenila na 30 miliona dolara.

Madona

Uprkos činjenici da je pevačica, glumica i rediteljka, a ne manekenka iz sjajnog časopisa, Madona je osigurala grudi na dva miliona dolara! Tako da, ako se sa ovim delom tela nešto dogodi, ona ima pravo da zahteva odštetu i ne samo da može vratiti svoj prvobitni oblik, već takođe može značajno poboljšati svoje finansijsko stanje.

Maraja Keri

Pop diva Maraja Keri takođe je odlučila da osigura svoje lepe noge. Prema izveštajima zapadne štampe, iznos osiguranja u njenom slučaju je zaista neverovatan - milijardu dolara! Da, ovo nije greška.

Rijana

Rijana je najpoznatija i najpoželjnija žena na svetu. Njene vitke noge nalaze se na koricama mnogih časopisa i muzičkih spotova, pa samim tim nikoga neće iznenaditi da ih je osigurala za više od milion dolara.

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader