Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pozitivna na Covid-19: Pink donirala milion dolara i obratila se javnosti

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Popularna pevačica je otkrila da se već oporavila od koronavirusa i poručila javnosti da se nada da će njena donacija pomoći i drugim obolelima da se oporave i ozdrave.

Izvor: Shutterstock

Pre dve nedelje, Pink je osetila prve simptome vrusa koji je zahvatio mnogobrojne zemlje, nakon čega je odlučila da se testira, zajedno sa svojim trogodišnjim sinom. Tada je pevačica otkrila da je pozitivna na Covid-19 zbog čega se striktno pridržava saveta lekara.

„Moja porodica je već bila kod kuće i nastavili smo izolaciju poslednje dve nedelje nakon uputstva našeg lekara. Pre samo nekoliko dana bili smo ponovo testirani i sada smo negativni. Ova bolest je ozbiljna i stvarna. Ljudi moraju znati da bolest utiče na mlade i stare, zdrave i bolesne, bogate i siromašne. Moramo da učinimo testiranje besplatnim i široko dostupnim da bismo zaštitili svoju decu, naše porodice, naše prijatelje i naše zajednice." , poručila je pevačica.

Takođe, ona je pored mnogobrojnih poznatih ličnosti odlučila da svojom donacijom u iznosu od milion dolara pomogne svim obolelima od ovog virusa.

Objasnila je da je izabrala Fond za hitne slučajeve univerzitetske bolnice u Filadelfiji, da primi 500.000 dolara u čast njene majke koja je tamo radila skoro dve decenije. Ostalih 500.000 američkih dolara obećala je za krizni fond gradonačelnika grada Los Anđelesa za hitne slučajeve COVID-19.

"Hvala svim našim zdravstvenim radnicima i svima na svetu koji se toliko trude da zaštite naše najmilije", objavila je Pink i uputila važnu poruku svim svojim pratiocima.

"Vi ste naši heroji! Sledeće dve nedelje su presudne: molim vas ostanite kod kuće."

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader