Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Druga godišnjica: Kako se razvijao roman princa Harija i Megan Markl?

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Uoči druge godišnjice venčanja kraljevskog para, odlučili smo da vas poznamo sa njihovom životnom pričom, korak po korak.

Izvor: Shutterstock

Uprkos svetskoj slavi, princ Hari i Megan Markle više od godinu dana nežno su čuvali svoja osećanja od novinara i javnosti. Bez obzira na to, želja princa za privatnošću nije se uvek poklapala sa željom novinara, tako da smo tokom čitavog ovog vremena imali sasvim stvarnu predstavu o tome kako se razvijao roman kraljevskog princa sa njegovom devojkom iz Amerike.

Dugo su se novinari pitali kada se tačno dogodilo sudbonosno poznanstvo britanskog princa i američke glumice, ali trebalo je samo da sačekamo prvi intervju Harija i Megan da shvatimo: niko nije mogao ni pomisliti da se njihov prvi sastanak dogodio na ovaj način.

Sve se to dogodilo početkom jula 2016. godine. Mesto je Velika Britanija, gde je Megan Markl bila iz poslovnih razloga. Da li je znala ko je princ Hari? Da, naravno, setila se da je njen idol iz detinjstva princeza Dajana. Kasnije, u jednom intervjuu je izjavila: "Sjedinjene Države imaju potpuno drugačije razumevanje kraljevske porodice." Hari i Megan su imali zajedničku prijateljicu, koja je imala sjajnu ideju. Dogovorila je zajednički sastanak svojim prijateljima.

Zvuči kao scenario za TV emisiju, a Megan je jednom prilikom otkrila: „Jedino što sam pitala svoju prijateljicu kad sam saznala da želi sa nekim da me upozna je: „Da li je on sladak?“ a godinu ipo dana priznala je: „Da Hari nije bio takav, sve ovo ne bi imalo smisla".

Jednom rečju, to je zaista bio sastanak na slepo.

Kasnije je princ priznao novinarima da je sa tog sastanka shvatio: Megan je bila njegova jedina. Upoznali su se na zajedničkoj zabavi, potpuno svesni da pokušavaju da ih spoje, ali to, čini se, više nije bilo bitno. Razgovarali su jedno veče i oprostili se rečima: "Pa, šta ćemo sutra?".

Nekoliko nedelja kasnije šarmantni princ je čak ponudio svojoj novoj devojci da mu se pridruži na putovanju. Megan se složila, uprkos teškom rasporedu i udaljenosti od hiljadu milja.

"Spavali smo zajedno pod zvezdama. Stalno smo bili zajedno", priznao je princ.
„Za mene je to mnogo značilo, želeo sam da dobijem priliku da se bolje upoznamo“.
Tako su Britanci i Amerikanci shvatili da njihova veza ima šansu.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader