Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zbog čega je Britni Spirs nekrunisana kraljica šiški?

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Pop-kraljica na svom Instagramu podelila je fotografiju svog osveženog izgleda nakon karantina, zbog kog je dobila nadimak "Malibu Barbika", ali koji joj je vratio i neka važna sećanja.

Izvor: Profimedia

Kraljica pop-a debitovala je u ponedeljak, koketirajućom novom frizurom i roze bikinijem sa animal printom, na fotografiji koju je postavila na svom Instagram profilu.

Sreća odlaska kod frizera i nakon karantina nije prestala da traje, pa je tako i Britni, u opisu svoje fotografije istakla: "Uradila sam to! Konačno sam skratila šiške!!!!!"

Fanovima se njena promena veoma dopala, pa je u komentarima dobila mnoštvo pohvala na račun svoje nove frizure, ali i nadimak nove "Malibu Barbike".

Britni ima komplikovanu istoriju sa šiškama. Kako je i sama nedavno objavila, šiške je poslednji put imala u 3. razredu, a tada je zbog kompleksa od pokazivanja svog čela to doživljavala kao jedinu frizuru koja joj je pristajala.

Smatrala je da šiškama prikriva svoje nedostatke i da samo izrazito lepe devojke ne moraju da ih imaju.

"Imala sam loše zube i osećala sam se kao ružno pače. Nisam bila dovoljno lepa da prođem u jednoj modnoj agenciji, pa sam nakon toga došla kući i rekla sebi da ja to mogu, da mogu da budem lepa kao i ostale devojke, starije od mene. Rešila sam da sklonim šiške sa svog lica i zapravo sam se, tek tada osećala prelepo."

Britni je objasnila da je to razlog zbog kog je veći deo života imala frizuru bez šiški. Sada je ponovo skratila šiške i ističe da se zbog toga oseća nevervatno, kao da je ponovo ona devojčica koju je želela da zaboravi u trećem razredu.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader