Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Prijateljstvo posle raskida se podrazumeva

Autor Vera Rakić
Autor Vera Rakić

Iako su u decembru okončali svoju petogodišnju romansu, mladi glumci Vanesa Hadžens i Zek Efron ostali su u prijateljskim odnosima

Zvezda tinejdž franšize „High School Musical“ Vanesa Hadžens smatra da upravo zbog toga što su bili bliski toliko dugo, Zek Efron i ona nemaju nameru da isključe jedno drugog iz svojih života.

- Kada ste u proveli u vezi sa nekim toliko vremena, normalno je da ostanete prijatelji – rekla je dvadesetdvogodišnja glumica.

Iako su nedavno počeli da kolaju tračevi da je simpatična brineta uplovila u novu ljubavnu priču sa svojim partnerom iz filma „Journey 2: The Mysterious Island“ Džošom Hačersonom, Vanesa tvrdi da su te informacije neistinite.

- Ja sam singl. Uostalom, zar jedna devojka ne sme da ima prijatelje? O da, veoma ga volim. Upravo smo snimili film zajedno i sjajno smo se provodili – rekla je Vanesa.

Ovu talentovanu glumicu bioskopska publika uskoro će imati prilike da gleda u akcionoj avanturi „Sucker Punch“, u kojem igra jednu od devojaka koje pokušavaju da pobegnu iz ustanove za mentalno obolele. Hadžensova je nedavno priznala s kojim uživanjem je radila na ovom filmu i nije mogla da sakrije oduševljenje kada je tokom projekcije na velikom platnu videla sebe u novoj ulozi.

- Moja energija i duh bili su na tako zavidnom nivou da sam se bukvalno osetila kao posle odličnog rok koncerta. Videvši samu sebe, shvatila sam da ja mogu sve! Ura! Živele žene! Osetila sam neverovatnu snagu – ispričala je Vanesa.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader