Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Čeril Kol se vraća bivšem

Autor Vera Rakić
Autor Vera Rakić

Već dve nedelje britanski mediji pišu o tome da je popularna Čeril Kol, nakon jedne burne noći provedene u zajedničkom domu, odlučila da se vrati svom bivšem suprugu, Ešliju Kolu

Iako nema zvaničnog saopštenja niti od strane slavne pevačice, niti od menadžera uspešnog fudbalera, Čeril je po svemu sudeći shvatila da ipak ne može bez Ešlija i rešila je da mu pruži još jednu šansu. Njih dvoje su se razveli pre godinu dana, kada je bivša članica grupe Girls Aloud saznala da ju je reprezenantivac Engleske tokom njihovog četvorogodišnjeg braka prevario sa najmanje šest različitih žena.

- Njih dvoje su proveli noć igrajući bilijar, pušeći cigarete i nakon nekoliko pića oboje su se prisetili dobrih starih vremena – opisao je kako je došlo do pomirenja izvor blizak paru.

Navodno, Čeril i Ešli su u petak proslavili njen dvadeset i osmi rođendan rođendan u jednom klubu, a većina njihovih zajedničkih prijatelja sa oduševljenjem je prihvatila ove vesti.

- Ešli je odlučio da ponovo zaprosi Čeril i trenutno se nalazi u potrazi za najvećim mogućim dijamantom, pošto je siguran da ona tada neće moći da odbije da se uda za njega – ispričao je neko iz fudbalerovog. okruženja, dodavši i to da je njegova majka oduševljena što joj se bivša snaja vratila.

Jedina osoba koja u ovom pomirenju vidi nastavak problema jeste Čerilina majka Džoan Kalagan, koja se dobro seća kroz kakve muke je njena mezimica prošla i sigurna je da to nikada ne bi mogla da zaboravi niti oprosti.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader