Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo events

Cosmo vas vodi u šoping snova!

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Prijavite se za nezaboravno putovanje u Milano, grad mode…

Za sve čitateljke koje vole da budu u trendu, da se oblače kao sa modne piste i žele da upoznaju Italiju, Cosmopolitan je pripremio specijalno putovanje. Od 20. do 24. septembra 2012. godine, vodimo vas u Milano!

Ne propustite:

Šoping sa Cosmo modnim ekspertima
Obilazak Milana, Đenove i Verone
Cosmo party
Make up savete i Cosmo šminkanje
Nagrade i poklone

Software:Adobe Photoshop CS5.1 Windows Created: 2012:07:20 15:02:05
Izvor: Cosmopolitan

Cena ovog putovanja koje smo organizovali u saradnji sa agencijom Kon Tiki Travel iznosi 139 evra. Pogledajte program putovanja i rezervišite svoje mesto.

Program putovanja

5 dana (2 noćenja), autobusom

1. dan (20. 9. 2012) BEOGRAD - MILANO, sastanak grupe na parkingu ispred hotela Continental u Novom Beogradu (kod Sava centra sa savske strane), u 17.30. Polazak autobusa u 18.00. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju...

2. dan (21. 9. 2012) MILANO, dolazak u Milano u jutarnjim satima. Odlazak u centar grada metroom. Razgledanje grada mode: Trg Duomo, galerija Viktorio Emanuele, Milanska skala, Via Monte Napoleone, palata Sforcesko… Slobodno vreme za uživanje u gradu i šoping. Poseta diskotekama i izlazak u neki od najboljih noćnih klubova. Noćenje.

3. dan (22. 9. 2012) MILANO - ĐENOVA/SERAVALLE - MILANO, doručak. Slobodno vreme za uživanje ili mogućnost fakultativne posete Đenovi ili autletu Seravalle. Za one koji su se odlučili za Đenovu, po dolasku razgledanje grada sa veoma interesantnom prošlošću. Kako je Đenova bila velika trgovačka sila i dan-danas ima veoma privlačnih malih radnji za šoping, lepe ulice i veliku luku. Obilazak istorijskog centra grada: Porta Soprana - stara srednjovekovna kapija koja je čuvala nezavisnost Republike Đenove, Trg de Ferari sa bronzanom fontanom, Duždeva palata - nekadašnje sedište moći Đenovske republike, Duomo sa katedralom San Lorenco iz 13. veka... U povratku poseta čuvenom autletu Serravalle. Povratak u Milano. U večernjim satima mogućnost posete diskoteci. Noćenje.

4. dan (23. 9. 2012) MILANO - VERONA - BEOGRAD, dolazak u grad ljubavi u prepodnevnim satima. Obilazak starog gradskog jezgra: trg Bra, Via Macini, trgovi Erbe i Sinjori, Ðulijetina kuća... Slobodno vreme za uživanje. Polazak ka Beogradu. Noćna vožnja.

5. dan (24. 9. 2012) BEOGRAD, dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

U cenu putovanja uračunato je: prevoz turističkim autobusom (klima, TV) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelu Ibis Ca Granda sa 3* na bazi dva noćenja sa doručkom - švedski sto, panoramsko razgledanje Milana i Verone prema programu, putarine i takse, parkinzi, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja. Saveti Cosmopolitan fashion eksperata, Cosmopolitan poklončići za sve putnike, šminkanje pred večernji izlazak i make up saveti.

U cenu putovanja nije uračunato: međunarodno zdravstveno osiguranje do 35.000 evra, 1,2 evra po danu boravka, doplata od 60 evra za jednokrevetnu sobu, fakultativni izlet Đenova i Seravalle - 35 evra, ulaz u diskoteku, individualni troškovi.

Sve uplate vrše se u turističkoj agenciji Kon Tiki Travel u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa AD Beograd za efektivu na dan uplate.

Više informacija potražite na sajtu www.kontiki.rs , u poslovnicama agencije Kon Tiki Travel ili pozivom na broj  011- 2098-000.

Izvor: Cosmopolitan

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader