Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo events

Pokažite šta umete na Urbanathlonu 2012!

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Magazin Men’s Health uz podršku Cosmopolitana organizuje jedinstveni sportski provod u Beogradu…

Urbanathlon je jedinstvena trka koja spaja urbano i pustolovno iskustvo i namenjena je širokoj publici - od vrhunskih sportista do rekreativaca. Trka je podeljena u dve kategorije: Challenger kategorija je prilagođena iskusnijim i fizički bolje pripremljenim takmičarima dok je Urban kategorija dostupna svima i prilagođena fizičkim sposobnostima rekreativaca.

Urbanathlon obuhvata čitav grad Beograd. Trka prolazi popularnim kulturnim, istorijskim, sportskim i zabavnim destinacijama, ulicama, mostovima i šetalištima glavnog grada. Uz sve standardne discipline kao što su trčanje, vožnja biciklom, orijentiring, takmičari će koristiti i javni prevoz i isprobati se u brojnim igrama izdržljivosti i snalažljivosti.

Trka počinje 8. septembra 2012. u 12h, a svi učesnici treba da budu ispred UŠĆE Shopping Centra  tačno u 11h.

Ove godine na startu/cilju program trke će upotpuniti festival powered by Cosmopolitan, a najuspešniji takmičari će dobiti vredne nagrade!

Drage Cosmo cice, počnite sa pripremama i ovog septembra pokažite svom dragom ko je jači pol! Ako niste raspoložene za trčanje, nemojte propustiti festival koji će pratiti Urbanathlon!

Sve informacije, kao i formular za prijavljivanje potražite na sajtu www.urbanathlon.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader