Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo events

Cosmo šoping u Beču

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Saznajte sve detalje putovanja i rezervišite svoje mesto na vreme…

4 dana (3 noćenja) – autobusom

Beč je glavni grad Austrije i jedna od najstarijih metropola Evrope.  Sa oko 1,7 miliona stanovnika  deseti je najveći grad Evropske unije. Mesto je ukrštanja raznih kultura ali je i grad koji je vekovima imao bitnu ulogu u kreiranju političke scene Evrope. Nekadašnje je sedište rimskih imperatora, glavni grad Austrougarske morarhije… Danas je jedno od omiljenijih evropskih odredišta turista iz celog sveta. Grad barokne umetnosti, secesije, bečkih klasičara... Palata Hofburg, kružni bulevar Ringštrase, Muzejska četvrt, Prater, palate Šenbrun i Belvedere, Toranj Dunav... samo je delić onog što Beč daruje brojnim posetiocima. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta  u kojoj su živeli i stvarali kompozitori kao što su Mocart ili Betoven ali i grada u kojem je sve veliko zadovoljstvo.

Cosmopolitan šoping je jedinstven po sadržaju u odnosu na ostala putovanja ovog tipa. Sve vreme šopinga putnici će imati Cosmopolitan modnog savetnika. Pred večernji izlazak biraće se osoba sa najboljim stajlingom koja će biti nagrađena. Osim modnog savetnika, biće prisutan iRimmel  šminker koji će šminkati devojke pre izlaska i davati im savete u vezi šminkanja.

ČUVENI BOŽIĆNI VAŠAR (CHRISTKINDLMARKT) se održava već tri stotine godina ispred gradske kuće Rathaus ali i na različitim lokacijama u gradu okićenom najlepšim ukrasima i bajkovito osvetljenom.  Na trgovima se postavljaju brojne tezge sa tradicionalnim suvenirima i poklonima. Vašar je i prilika da probate čuvene bečke specijalitete i lokalna vina ali i da doživite prazničnu atmosferu  carskog grada. Više informacija o vašaru na: www.christkindlmarkt.at   

Polazak: 20.12.2012.
Povratak: 23.12.2012.

1. dan 20.12.2012. BEOGRAD – BEČ Sastanak putnika ispred hotela “Continental” (savska strana) u 06.30. Polazak autobusa u 07.00 sati za Beč. Vožnja u pravcu Novog Sada, Subotice i Horgoša sa kraćim usputnim zadržavanjem radi odmora. Dolazak u Beč. Panoramsko razgledanje grada autobusom sa lokalnim vodičem: Opera, Folksgarten, Muzej primenjene umetnosti, Prirodnjački muzej, Carska palata, Parlament, Rathaus, Gradska skupština, Burgteatar, Univerzitet, Zavetna crkva, Berza, Muzejska četvrt, zgrada Secesije, Karlova crkva, Muzikferajn... Šetnja starim gradskim jezgrom uz razgledanje znamenitosti: katedrala Sv. Stefana, Mocartova kuća, trgovačke ulice Kertner i Graben... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan 21.12.2012. BEČ – PARNDORF – BEĆ Doručak. Polazak autobusom za Parndorf. Dolazak u autlet centar Parndorf. Slobodno vreme za kupovinu. Povratak za Bec u 17:00 sati. U večernjim časovima Rimmel šminkanje, izbor za najbolji stajling, a potom izlazak u neki od najboljih noćnih klubova u Beču. Noćenje.

3. dan 22.12.2012. BEČ Doručak. Slobodan dan za šetnju, šoping i individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan 23.12.2012. BEČ – BEOGRAD Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Šenbrunu, carskoj rezidenciji i jednoj od najlepših baroknih palata u Evropi, u kojoj su boravili moćni vladari Austrougarskog carstva. Stanovnici ovog zamka, između ostalih, bili su Marija Terezija, Mocart (kao gost), Franc Jozef... Danas je, zbog svog istorijskog značaja, jedinstvene gradnje i veličanstvenog enterijera, Šenbrun deo Uneskove kulturne baštine. Polazak za Beograd u 15.00 sati. Dolazak u Beograd u večernjim satima.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa AD Beograd za efektivu na dan uplate).

Smeštaj:  Hotel Leonardo 4*   
Cena putovanja po osobi: 229 evra   
Doplata za jednokrevetnu sobu: 90 evra
* umanjenje za sopstveni prevoz 20 evra *popust za decu do 12 godina 20 evra u pratnji dve odrasle osobe

Hotel Leonardo 4*
Matrosengasse 6 – 8/ Mariahilferstrasse, Wien 1060

Novootvoreni hotel, nalazi se nedaleko od centra grada, u blizini velike šoping zone u ulici Mariahilferstrasse. Sve sobe su modernog dizajna i poseduju sopstveno kupatilo, fen, mini bar i klima uređaj. Hotel poseduje restoran i bar. Doručak je na bazi švedskog stola.

U cenu putovanja uračunato je: prevoz turističkim autobusom (klima, TV), smeštaj u dvokrevetnim  standardnim sobama hotelu sa 4*, na bazi tri noćenja sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje), razgledanje grada sa lokalnim vodičem prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: ulaznica za Šenbrun (25 evra), međunarodno zdravstveno osiguranje do 35 000 evra, 1.26 evra po danu po osobi, individualni troškovi.

OPŠTE NAPOMENE

● Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima.
● Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je pet dana pre polaska.
● Za putnike sa crvenim srpskim pasošem nije potrebna ulazna viza za Austriju
● Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika je 35).
● Svi putnici su obavezni da poštuju ograničenja u vezi sa iznošenjem deviza iz zemlje i da se pridržavalju zakonskih i carinskih propisa.
● Plaćanje ovog turističkog putovanja može biti u gotovini, čekovima građana, platnim karticama, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja avansnog računa (u slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni – valutna klauzula).
● Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa putovanja.

Prijave i uplate aranžmana obavljaju se u agenciji Kon Tiki.

Software:GIMP 2.6.11 Created: 2012:10:25 12:17:02
Izvor: Cosmopolitan

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader