Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo events

Senzualnost kao tajna zavođenja?

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Šta zapravo znači Sensuelle, ili na srpskom jeziku senzualnost?

Senzualnost je, po definiciji, eksplicitno izrаžаvаnje zаdovoljstvа, grаtifikаcije ili seksuаlne potrebe kroz čulа. Odnosi se takođe i nа zаvodljivost i erotsku privlаčnost osobe. Senzualnost više nije samo reč ili apstraktan pojam, već postaje vaš opipljivi, mirisni pratilac – sada nam dolazi u vidu novog parfema iz Avona Sensuelle.

Februar, mesec zaljubljenih, pravo je vreme da probudimo svoju senzualnost i ženstvenost. Inspirisanu snagom ljubavi. Orijentalno cvetni miris biće vaš saveznik u igri zavođenja, dok će njegova kompozicija sačinjena od bergamota, kašmira i cveta tijare učiniti da se osećate dobro u svojoj koži. Sensuelle će vas povesti na put na kojem ćete spoznati sebe i otkriti svoju ženstvenosti. Inspirisan prirodnom, blistavom lepotom ženske kože i toplinom njenog duha, Sensuelle je očaravajući i zavodljiv miris, savršen za žene koje žele da se osećaju seksi i privlačno.

Saveti za nanošenje parfema

Lični krug mirisa

Većina žena pri izlasku iz stana samo na brzinu naprska parfem, zaboravljajući pravu suštinu njegovog nošenja. Treba znati da svako ima svoj "krug mirisa", koji obuhvata dužinu ruke pružene od tela. Miris treba da se oseća samo ukoliko se neko nalazi unutar našeg kruga mirisa, kao lična poruka koju šaljemo onima s kojima smo u kontaktu.

Ključne tačke

Kažu da nekoliko kapi mirisa treba da naprskamo upravo na mesta na kojima želimo da osetimo poljubac voljene osobe. Neka vam bočica bude pri ruci dok se oblačite, a zatim – dok ste još u donjem vešu – nanesite parfem na ručni zglob, grudi i vrat. Ovako nanet miris upiće i vaša garderoba, što će doprineti trajnosti i prijatnom mirisnom oblaku koji će se širiti oko vas, a nećete napraviti fleke jer parfem ne prskate direktno na odeću.

Pogledajte video sa još saveta stručnjaka uz koje ćete mirisati fantastično tokom celog dana, a u ponedeljak, 11. februara budite u pripravnosti jer vas očekuju i pokloni koje su za vas spremili Avon i Cosmo!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader