Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo events

Nikada nije kasno za čistu ljubav!!!

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

U to ime Cosmo i Nivea nagrađuju vašu iskrenost i kreativnost…

NIVEA nikada ne zaboravlja na ljubav,  pa je za svoje verne potrošače obezbedila limitirano izdanje legendarne plave kreme sa pakovanjem uz pomoć kojeg možete na efektan način iskazati čistu ljubav, nekome ili se, pak, podsetiti koliko je ljubav prema sebi važna.

Krema Čista Ljubav ostavlja neizbrisiv trag. Kao kap vode ili oblak koji brzo nestane osetićete je samo na tren. Ali vezaće vas za ceo život. Svaki dan je dobra prilika da proslavite ljubav uz limitirano izdanje NIVEA kreme pod nazivom Čista Ljubav. Pokažite svoja osećanja na najromantičniji I najoriginalniji način.

Izvor: Cosmopolitan

Ovom prilikom, za posetioce sajta Cosmopolitan.rs NIVEA je pripremila specijalne pakete sačinjene od limitiranog izdanje NIVEA kreme pod nazivom Čista Ljubav i shower gela Frangipani.

Svakog dana, u periodu između 02. i 11. jula, po dve osobe koje pošalju najiskrenije letnje ljubavne poruke na [email protected] osvojiće ovaj paket.

Imena dobitnika biće objavljivana na Cosmo Facebook stranici, a nagrade ćete moći da preuzmete u prostorijama Adria Media Serbia u Beogradu, u terminu o kome će dobitnici biti obavešteni putem maila.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader