Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo events

Otvaranje modnog studija MUST HAVE

Autor Jelena Topic
Autor Jelena Topic

Beograd (11. septembar 2009.) – U četvrtak u ulici Rige od Fere 6 otvoren je modni studio Jelene Đaković i Dragane Lukić, pod nazivom Must Have.

Jelena Đaković je pobedila na izboru za AAA (Aktivnu, Aktuelnu,Atraktivnu) čitateljku godine, koji organizuju Cosmopolitan i Maybelline. Na otvaranju modnog studija bila je održana mini revija, na kojoj su modele ove talentovane devojke nosile i poznate ličnosti, Marija Kilibarda, Irena Spasić, Nataša Davidov...

Jelena je proglašena pobednicom konkursa za AAA devojku u julu ove godine. Njene ambicije, želje i san su bile da otvori modni studio. Trud se konačno isplatio, a uz pomoć nagrade od 5.000 evra san se pretvorio u stvarnost. Modna linija sa potpisom Must Have namenjena je zaposlenim mladim ženama, koje drže do svog izgleda i vole jedinstvene i elegantne modele.

Cosmopolitan i Maybelline organizuju izbor za AAA čitateljku godine četvrtu godinu za redom i pomažu da se ostvare snovi jedne Cosmo devojke. Prve dve godine, pobednice su svoju nagradu iskoristile za magistarske studije, a prošlogodišnja pobednica Dragana Petković je otvorila turističku agenciju u Nišu.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader