Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo events

Žurka Cosmopolitan Beauty Awards 2009.

Autor Jelena Topic
Autor Jelena Topic

Magazin Cosmopolitan je 12. oktobra u prisustvu velikog broja predstavnika kompanija, poznatih ličnosti i medija dodelio priznanja za najbolje proizvode za lepotu i negu u 2009. godini.

Tradicionalna manifestacija Cosmopolitan Beauty Awards održana je u glamuroznom ambijentu Grand Casina Beograd, a gosti su nakon dodele uživati u muzici Loco benda na You’re beautiful žurci. Manifestaciju dodele nagrada vodili su Nataša Davidov, urednica Cosmopolitan-a i poznati voditelj Miloš Milovanović, a dodeli su prisustvovale i brojne poznate ličnosti poput Marije Kilibarde, Mirke Vasiljević, Mikija Perića, Ivane i Ivana Zarića, Mime Karadžića, Biljane Obradović, Ivane Baltić, Đoke Kortine, Ivane Škorić, Srne Lango...

Cosmopolitan Beauty Awards već tri godine nagrađuje najbolje proizvode i postavlja standarde u domenu lepote i nege. Ove godine dodeljeno je 15 nagrada. 12 nagrada su dodelile Cosmo čitateljke, a 3 specijalne nagrade žiri. Poseban pečat dala je i ledena statua u obliku damskog stočića na kojoj su se nalazili pobednički proizvodi.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader