Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo events

Green konkurs Cosmo & Avon

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Recite nam ili pokažite slikom šta vi lično činite da sačuvate životnu sredinu. Najkreativnijih 50 odvovora nagradićemo Trendy green torbom! Šaljite svoje predloge

Kada bi svaka čitateljka Cosma izdvoila 79 dinara, za samo jedan mesec moglo bi da se posadi 200.000 stabala u šumama Amazonije!

Kozmetička kuća “Avon” pokrenula je globlnu akciju kako bi pomogla pošumljavanje atlantksih kišnih šuma u Južnoj Americi i time doprinela kvalitetnijem životu ljudi na celoj planeti. U okviru programa “Avon Hello Green Tomorrow”, ova kompanija je direktno donirala milion američkih dolara za sadnju milion stabala, ali kampanja time nije zavrena. Sada je red na sve nas da se uključimo i damo svoj doprinos akciji. To neće biti tako teško, s obzirom da je dovoljno da se odreknemo svega 79 dinara u korist jednog drveta!

Ovo je prva globalna inicijativa ove vrste koja ima za cilj da pokrene ljude iz više od 60 zemalja, kako bi se prikupilo što više sredstava za pošumljvanje “pluća sveta”. Uništenje svetskih kišnih šuma spada u najveće ekološke krize, pa je zato toliko važno da se uključi što više ljudi. Južnoameričke kišne šume su među najugroženijim na svetu, a do danas je preživelo samo sedam procenata od njihove nekadašnje raspostranjenosti. Sa svakih milion stabala koja budu posađena u okviru kampanje, prašuma će biti proširena za 2500 ari.

VAŠ DOPRINOS:

Sada je red na vas. Male akcije mogu da naprave velike promene i zato je bitno da se svaki pojedinac da svoj doprinos. Direktno iz Srbije moguće je posaditi drvo u dalekoj Amazoniji i time lično doprineti očuvanju cele planete. Sve što je potrebno jeste suma od 79 dinara i drvo će biti posađeno.
Uz svaku uplatu dobićete zahvalnicu i zvanični Zeleni sertifikat da ste pomogli ovom programu, kao i najvažnije informacije o tome šta sve možete da učinite u svakodnevnom životu da biste čuvali planetu.
Organizacija za očuvanje prirode (The Nature Conservancy) i lokalni partneri brinuće se o sadnji i očuvanju svakog drveta koje se zasadi putem “Avon Hello Green Tomorrow” inicijative. Sve dodatne informacije možete potražiti kod svoje Avon dame ili na sajtu hallogreentomorrow.com.

Svoje sadnice moćićete da kupite u dva prodajna centra kompanije Beoguma u Radničkoj 2 i Vladimira Popovića 1.

Naravno, pošto smo sigurni da ne čekate velike kampanje kako bi ste počeli da brinete o svojoj sredini, već da to i inače radite, u saradnji sa Avonom želimo da vas nagradim! Prijavite se za naš Green Konkurs i recite nam na koji način čuvate planetu, a kao nagradu možete osvojiti trendy torbu!

Ovde se možete prijaviti za Greeen Konkurs.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader