Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo events

Trka na štiklama 2010

Autor cosmoa
Autor cosmoa

Magazin Cosmopolitan četvrtu godinu zaredom organizuje najatraktivniju trku u gradu - „Trku na štiklama“! Cosmo devojke će imati priliku da pokažu koliko su spretne na visokim potpeticama i osvoje 1500 evra za šoping iz snova!

Trka će biti održana 14. maja u 17 sati, ispred „Delta Cityja“ u Beogradu. Pored pobednice, vaučere za šoping osvojiće drugoplasirana i trećeplasirana učesnica, u iznosu od 300, odnosno 200 evra. Prvi put održaće se i humanitarna trka u kojoj će učestvovati poznate ličnosti! Svi prisutni moći će da nastave provod uz šoping u „Delta Cityju“ gde će u okviru „Delta City Shoes Daya“ moći da kupuju obuću po specijalnim popustima!

Propozicije trke ostaju kao i do sada. Minimalna visina štikle je 8, a širina 2 centimetra. Kako bi trka bila zanimljivija i atraktivnija, devojkama koje se bave atletikom zabranjeno je učešće. O regularnosti prijava i same trke brine se Atletski savez Srbije.

Za učešće u trci možete se prijaviti tako što ćete nam poslati kupon iz majskog broja Cosmopolitana, popuniti prijavni formular na info-pultu „Delta Cityja“, ili ako popunite formu na sledećem linku.

Trka na štiklama na Facebook-u

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader