Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Da li su naučnici otkrili lek protiv prevare?

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Iako smo sigurni da imate divnog dečka koji ima oči samo za vas, za svaki slučaj pročitajte rezultate jednog novog istraživanja…

Novo istraživanje objavljeno u The Journal of Neuroscience utvrdilo je da će muškarci u vezama zadržati veću distancu između sebe i devojke za koju smatraju da je privlačna (a koja niste vi) ako dobiju dozu hormona oksitocina! Taj hormon je odgovoran za postorgazmično zadovoljstvo i promoviše emotivnu povezanost između partnera.

Istraživači su grupi momaka koji su u vezi dali oksitocin putem nazalnog spreja, a zatim sui m predstavili atraktivne devojke. Primećeno je da su momci u vezi držali veću distancu kada bi prilazili devojkama ili one njima. Isto tako je primećeno da sprej nije uticao na slobodne muškarce.

Iako ne predlažemo vezu sa momkom koji voli da šara, ipak je dobro znati da postoje načini da se obuzdaju oni tako neodoljivi loši momci. Naravno, ne treba vam ni oksitocin u spreju, dovoljno je da ga, fantastični kakvi jeste,  oblijete prirodnim oksitocinom, svaki put kada je sa vama. (Užitak će biti obostran!)

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader