Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Trenutak kada počinjemo da ličimo na svoje mame

Autor Staša Miljković
Autor Staša Miljković

Postoji veliki broj neizbežnih stvari u životu sa kojima, svidele nam se one ili ne, moramo da se suočimo – računi, smrt i... pretvaranje u naše majke.

Nedavno britansko istraživanje pokazalo je da žene počinju da se pretvaraju u svoje majke kada napune 31 godinu, baš onda kada se i same ostvare u najvažnijoj životnoj ulozi. U tom periodu žene počinju da oponašaju majke i prestaju da se bune protiv njihovih saveta i shvatanja.

Većina njih priznaje da nakon osnivanja sopstvene porodice sve više nalazi sličnosti sa svojim majkama, a osim toga vole iste TV serije, uživaju u zajedničkim hobijima i privlači ih i sličan tip muškaraca, utvrdila je studija britanskog lanca kockarnica Dotty Bingo sprovedena na hiljadu žena.

Čini vam se kao nemoguće? E, pa drage devojke budite spremne! Sve ono što ste oduvek mrzele kod svoje mame, čim budete zakoračile u četvrtu deceniju, postaće vam najnormalnija stvar.

Mi se više brinemo za momke čija je najveća noćna mora da će njihova voljena postati “ista majka” preuzevši sve njene karakteristike. Momci oprez ili bolje reći... srećno!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader