Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Izbor super žena

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Ariel i Indesit: Dva puta jači u borbi protiv mrlja

Na specijalno organizovanom događaju u Studiu Prostor, uz pomoć ambasadora Maje Nikolić, brend Ariel je sa zadovoljstvom objavio da je postao jedini deterdžent za pranje veša koji je preporučen od strane Indesit-a u Srbiji, za izvanredno pranje odeće koje se postiže čak i pri kratkim ciklusima. Povod večeri bio je takođe i odavanje priznanja svim super ženama. Ariel bolje od bilo koga zna da su žene danas zauzetije nego ikada ranije. Bilo da je u pitanju posao, porodica, obavljanje kućnih poslova, ili pak nalaženje malo vremena za sebe, one moraju da prave dobre izbore kako bi sve postigle i uzele najbolje od života. Zapravo, da bi danas uspele, žene moraju postati savremene super žene!

- Kombinovanje posla, porodice i društvenog života može biti veliki izazov za mnoge, ali neke žene čine da to sve izgleda jednostavno, birajući, bez imalo napora prave proizvode ili usluge, kako bi efikasno ispunjavale svoje obaveze, pogledajte samo šta sve one postižu! Zato je izbor pravog partnera, čak i za pranje veša, neophodno za uspeh jedne savremene super žene - izjavila je Maja Nikolić

Ariel, kao dugogodišnji partner i pomoćnik svake super žene, spremio je potvrdu za njihov trud i javno priznanje od strane prijatelja i porodice, organizovanjem jedinstvenog takmičenja Ariel u potrazi za super ženama, koje je trajalo od 21. avgusta do 17. septembra na zvaničnoj Ariel Srbija Facebook stranici. Pobednice takmičenja Ariel u potrazi za super ženama osim priznanja za svoja dostignuća i trud osvojile su i specijalne nagrade - Ariel proizvode i personalizovane pesme, koje je baš njima posvetio tekstopisac Saša Milošević. Pet glavnih dobitnica takmičenja je pored ovih nagrada, takođe dobilo i profesionalno fotografisanje, kao i prilku da Ariel objavi njihove priče.

Vodeći proizvođač mašina za pranje veša, Indesit, razume da u cilju postizanja besprekornih rezultata prilikom pranja veša morate da povežete najbolju tehnologiju jedne mašine za pranje veša sa odgovarajućim deterdžentom, te su s toga Ariel i Indesit “savršeni” partneri. Zajedno, oni vam obezbeđuju dva puta veću snagu uklanjanja mrlja. Budući da Ariel i Indesit pružaju efikasno i efektno pranje čak i pri kratkim ciklusima pranja, možete biti produktivniji, imati više vremena da uživate u životu, i rezultate bez kompromisa.

Ariel i Indesit vas ohrabruju da odaberete kako ćete provesti svoje slobodno vreme, sada kada vam pranje veša oduzima manje vremena.

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader