Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Bliži se trenutak kada će većina nas voditi ljubav!

Autor Radmila Jeremić
Autor Radmila Jeremić

Ako ste smatrali da su subotnje večeri rezervisane za kokice i dobar film, ili za neki ludi izlazak, prevarili ste se...

Najnovije istraživanje dokazalo je da najveći broj parova upražnjava seks subotom, i to oko 19:37 časova. Anketa je sprovedena na Lovehoney.com, koja se bavi seksualnim zadovoljstvima. Na anketi je 44% parova odabralo subotu kao omiljeni dan za seks, dok je nedelju odabralo 24%, a petak 22% parova.

Rezultati su takođe pokazali da je za to zaslužan i konform, a ne samo seksualna želja. Čak se pokazalo da postoji nesrazmera između vremena u kojem smo najviše uzbuđeni i trenutka u kom smo imali seksualne odnose.

Najveću seksualnu želju osećamo subotom oko pola pet popodne, a dešavanja se realizuju nekoliko sati kasnije. Četvrtina ispitanika odgovorila je da najsnažnije uzbuđenje oseća ujutru, ali samo 10% njih vodi ljubav tada, uglavnom zbog žurbe i spremanja za posao.

Anketa je pokazala i da je mali broj parova spontan, što objašnjava vremensku razliku između uzbuđenja i akcije.

Gotovo pola parova je priznalo da imaju toliko gust poslovni raspored, tako da moraju da planiraju i seks, a ne mogu ga imati kada zaista žele to.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader