Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Da li su bucmasti frajeri bolji u seksu?

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Zanosni Apolon ili tip sa stomačićem – pročitajte tekst, pa onda odgovorite na pitanje – sa kim biste radije završili u krevetu…

Najnovija studija turskih istraživača ukazuje da su muškarci sa većim stomacima izdržljiviji u krevetu u odnosu na mršavije pripadnike jačeg pola.

Istraživanje je sprovedeno nad 200 muškaraca, njih stotinu su imali probleme zbog svojih performansi u seksualnom životu, a ostalih stotinu nije prijavilo nikakav nedostatak. Istraživači su se fokusirali i na njihov telesni indeks – odnos težine i visine.

Rezultati su bili više nego interesantni. Oni sa višim telesnim indeksom trajali su duže od svojih mršavijih suparnika za oko 5 minuta u proseku. Grupa sa normalnim telesnim indeksom u krevetu je trajala u proseku dva minuta, a grupa sa većim indeksom čak 7,3 minuta. Štaviše, ispitanici sa normalnim telesnim indeksom češće su patili od prerane ejakulacije.

Na prvi pogled rezultati istraživanja su čudni jer su muškarci sa normalnim telesnim indeksom u principu zdraviji. Kako je onda moguće da oni imaju lošiji performans od muškaraca sa većim indeksom i više zdravstvenih problema?
Stvari su, kako kažu istraživači, ipak malo komplikovanije od toga.

Muškarci sa većim telesnim indeksom poseduju veće količine hormona estradola koji je zaslužan za odlaganje orgazma. Istraživači su čak predložili da muškarci sa manjkom mišića na telu imaju bolje izglede da odlože orgazam nego oni koji su doterali svoju mišićnu masu.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader