Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

11 stvari koje društvo mora prestati da očekuje od svake žene

Autor Marija Ilić
Autor Marija Ilić

Diznijeve princeze postoje samo u mašti!

1. Da su sve žene na poslu osetljive. Pomirite se sa činjenicom da su neke od nas zapovednički nastrojene "kučke" koje završavaju težak posao bolje od svakog muškarca.

2. Da bi sve žene trebalo da nose visoke štikle. A onda da imamo divna, nežna i meka stopala? Odlučite se za jedno od ta dva!

3. Da sve žene sanjaju veliko venčanje. Pogodite šta? Neke od nas ne žele čak ni da se udaju. 

4. Da bi sve žene trebalo da poseduju mačku ako su singl. U redu, u redu, tačno je da mačke vladaju svetom. Ali, mi znamo žene koje su singl, a čuvaju psa, tako da…

5. Sve žene automatski vole da kuvaju i čiste. Ne rađamo se sa metlom u ruci, niti sa svim receptima italijanske kuhinje u mozgu. Istina je da su neke od nas imale roditelje koji su svako veče naručivali kinesku hranu, dok su umesto da kuvaju, za to vreme uspešno radili svoje poslove. I to je totalno ok.

6. Da sve žene žele puno dece. Nije istina.

7. Da volimo kretene. Mi volimo sve vrste momaka, ali uglavnom volimo one koji su kul. Dakle, samo budi kul.

8. Da smo komplikovane.  Svako je komplikovan, ne samo žene. Da li ste nekada videli momka koji je uzrujan zbog svoje loše kose? O tome vam pričam.

9. Da samo želimo da pričamo o osećanjima. Ne druže. Nekad samo želimo da gledamo dokumentarni film o ajkulama i zaspemo na kauču. Ali da, ponekad želimo da pričamo i o osećanjima tako da možemo imati kvalitetan odnos zasnovan na poverenju i ljubavi. Čudno, zar ne?

10. Da žene ne bi trebalo da psuju. Je**š to!

11. Da ćemo umreti ako ne dobijemo čokoladu odmah. To bi već moglo biti istina.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader