Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Nova generacija fatalnih žena: One su obrazovane, uspešne i seksi

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Prošlo je vreme kada su minići i dekoltei bili glavni predmet interesovanja muškog pola – moćne i samostalne žene su nove fatalne zavodnice!

Muškarci, pogotovu oni uspešni, bogati i zgodni i dalje pored sebe žele atraktivne, zgodne žene međutim one više nisu neobrazovane lepotice, čija je funkcija jedino da izgledaju dobro i da ćute, već su danas one uspešne, zarađuju dosta novca i nalazi se na pozicijama od moći.

To sve znači da vreme sponzoruša prolazi, a da njihovo mesto zamenjuju dame sa uspešnim karijerama i visokim IQ-om, bez obzira na to koliko im je suknja kratka. Pamet je konačno postala seksi.

Antropolog  dr Stefan Huan u jednoj televizijskoj emisiji rekao je da su "žene trofeji" sada prošlost, a poželeo je dobrodošlicu "moćnim parovima", u kome su oba partnera jednako uspešna i ostvarena na svim poljima.

- Jedan zaista jak muškarac želi ženu koja je kao on, snažna u svakom smislu, i to je danas istina. Slab muškarac želi pored sebe poslušnu ženu i sluškinju. Kada muškarac pored sebe želi ženu bez mozga kakvo je do sada bilo značenje izraza "žena trofeja", to je znak njihove nesigurnosti. Supruge mogu da budu prelepe, inteligentne i da imaju svoje karijere kao i mišljenje podjednako jako kao što je to kod njihovih partnera - kaže doktor Huan.

Dani kada je najviše bilo starijih bogatih muškaraca oženjenih lepim, mladim, poslušnim ženama bez karijere polako ostaju iza nas. Obrazovane, inteligentne žene sada su izbor muškaraca od moći.

Kada je Mark Zukerberg oženio svoju ljubav iz srednjoškolskih dana, Prisilu Čen, on nije oženio samo jednu lepu ženu. Ona je završila Medicinski fakultet i ima veoma uspešnu karijeru. To je pokazatelj jednog veoma moćnog para. Drugi primer je Amal Alamudin, prelepa advokatica, sa internacionalnom karijerom, koja je osvojila jednog od najpoželjnijih holivudskih macana Džordža Klunija.

Nazovite to uzdizanje alfa žene ili možda samo početak nove ere u vezama, dolazak nove žene trofeja koja je sada uspešna zahvaljujući svojim kvalitetima i u salama za sastanke je podjednako dobra kao i u spavaćoj sobi.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader