Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

14 devojaka otkriva: Zašto je sjajno biti singl!

Autor Ana Pantić
Autor Ana Pantić

Morate biti srećni u vezi sa samim sobom, da biste bili srećni u vezi sa nekim drugim.

Ljubavni status single vremenom je počeo da nosi određenu stigmu. Osobe koje vole da se bave tuđim životima postavljaju pitanje "Šta nije u redu sa njom?" E pa, singl devoje su odlučile da progovore i otkriju zašto su izabrale da budu same. Ako nas pitate - razlozi su odlični!

1. Sama sam jer ne želim da pristajem na manje nego što zaslužujem. Još uvek nisam našla partnera koji me je u potpunosti osvojio i ko ima svoje "ja".

2. Sama sam zato što je to moj izbor. Ne treba mi neko ko će da potvrditi ono što već znam, a to je da sam neverovatna, lepa i brižna žena.

3. Pre nego što nađem partnera trebam da radim na sebi. Neću za druge da postavljam visoke standarde ako sama ne mogu da ih ispunim.

4. Shvatila sam da se uvek vežem za emocionalno nedostupne tipove, pa sam rešila da napravim pauzu od veza.

5. Još nisam sreo ženu uz koju bih pomislio "Biti s njom bolje je nego biti sam".

6. Solo sam jer imam sve što me usrećuje i zadovoljan sam sobom bez druge polovine. 

Izvor: Cosmopolitan

9. Još uvek nisam upoznala pravog, a ne želim da igram igru "Imam muškarca, iako ne vredi ništa."

10. Sada znam nešto što ranije nisam znala, sada sam izbirljivija. Trenutno sam fokusirana samo na sebe, na svoj emocionalni i duhovni rast. Ne planiram biti single zauvek, ali ne želim ništa ni da forsiram.

11. Svaki put kada izađem sa nekim - to nisu muškarci to su dečaci. Teško je pronaći nekoga ko je naučio iz svoje ljubavne prošlosti neke stvari. Takođe, teško je pronaći nekoga ko zna šta želi i neće pobeći čim se pojave prvi problemi.

12. Bilo je previše razočaranja u mom ljubavnom životu. Lepa sam, pametna i najvažnije od svega, srećna što sam već neko vreme sama.

13. Želim kontrolu nad životom i novcem. Biti single znači da ne moram stalno da objašnjavam na šta trošim svoje vreme i novac.

14. Biti srećan sam nije nimalo lako, ali ako ne mogu biti zadovoljna sama, teško da ću biti srećna u vezi.

    Inicijalizacija u toku...

    Najnovije

    Najčitanije

    loader