Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Top 6 najpopularnijih pesama na svetu za prvi ples

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ove pesme su idealne za vaš prvi romantični ples!

Jedna od stvari kod venčanja koja je veoma bitna jeste odabir pesme za prvi ples. Hajde, pokušajte da jednom pesmom obeležite sve. Muke su to, zaista. Još onda, naravno, pokušaćete da budete originalni, da ljudi koji su na svadbi kad čuju pesmu se sete vas… Moguće je da nećete uspeti u tome.

Ispostavilo se da su mladenci veliki ljubitelji Eda Širana, Eta Džejmsa i Raja Lamontagne. I da su njihove pesme često one koje biraju za prvi ples. Rezultati pokazuju da je Thinking Out Loud Eda Sheerana na vrhu liste pesama za prvi ples.

Ove pesme su idealne za vaš prvi romantični ples!
Izvor: Cosmopolitan

Kada traže ko će da "otvori" njihovo novo životno poglavlju, bračni par se upušta u ples uz zvuke pesme At Last koju izvodi Eta Džejms.

#Raj Lamontagne - You Are The Best Thing i #Džon Ledžend – All of Me su sledeće pesme koje prate plesne korake mladenaca.

Ako vam je i dalje potrebna inspiracija za prvi ples, možete se odlučiti i za #Kristinu Peri - A Thousand Years i naravno #Adel – Make You Feel My Love. Na šestom mestu se nalazi #Džejson Mraz - I Won’t Give Up.

Tačno je da ne postoji pesma koja može opisati vašu ljubav, ali očigledno postoje univerzalne himne za mladence. Srećan prvi ples, budući suprižnici.

Izvor: citymagazine.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader