Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Ispod površine sve smo žene: Neverovatna kampanja koja slavi žensko telo

Autor mmihajlovic
Autor mmihajlovic

Inspirativna i pozitivna kampanja koja slavi žensko telo sprovedena je od strane fotografa Ejmi Herman.

Serija fotografija australijskog fotografa koja prikazuje 100 različitih žena u donjem vešu kao deo kampanje "Ispod površine smo žene".

Ejmi Herman, zadala je sebi zadatak pre 12 meseci da napravi kolekciju fotografija žena svih sredina, različitih oblina, sposobnosti i to u donjem vešu kako bi dokazala da je svako telo prelepo.

Sada kada se nalazi na polovini projekta, Ejmi je iskusila i neke emotivne trenutke: "Žene svakog dana dolaze jako nervozne i uplašene, a odšetaju odavde sa potpuno promenjenim stavom," rekla je Ejmi za Daily Mail Australia.

"Nisam sigurna da sam prihvatila to do kraja, mislila sam da će ovo biti jednostavan projekat gde ću fotografisati 100 različitih žena, napraviti book i to je to. Nisam očekivala da će ovo promeniti nekim ženama život."

Ejmi sada traži pomoć da dovrši projekat i napravi book koji bi se mogao pokazivati i u osnovnim školama, kao inspiracija mladim generacijama.

Na svojoj Kickstarter stranici, Ejmi objašnjava:

"Kroz ovo dosadašnje putovanje, primila sam mnogo podrške, koliko od žena koje su uključene u projekat, toliko i od onih koji žele da pomognu na bilo koji način. Naučila sam da prihvatim pomoć, kada drugi žele da je pruže i shvatila da u procesu ovog putovanja da su se moje misli i pogledi na ovu temu toliko mnogo raširili na ljude oko mene. Još jednom tražim pomoć, da ovaj projekat dovedemo kraju i ovaj book kreiramo svi zajedno."

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader