Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

5 tajni fantastičnih i uspešnih devojaka

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Svi žele da budu kao ONE, a evo u čemu je tajna njihovog savršenog života!

Ona je uvek najbolje obučena devojka u prostoriji. Uvek ima zanimljive priče kojima se svi smeju i svi žele da se druže i sarađuju sa njom. Kada prođete pored nje, ne možete da se ne okrenete za njenom savršenom kosom ili parfemom. Njoj je uvek dobar dan i ne možete da se ne zapitate kako joj to uopšte polazi za rukom.

Malo smo istraživali i pronašli smo tajne najzadovoljnijih i najsrećnijih devojaka. U nastavku vam otkrivamo zato pažljivo čitajte...

Znaju na šta troše svoj novac

Instagram profil vaše fantastične prijateljice je pravi raj za oči! Vikend u Beču, odmor u Španiji, šoping u Atini, fantastični autfiti i hiljade pratilaca... I naravno da se pitate kako sve to postiže i šta to radi drugačije od vas! Jedna od tajni uspešnih i zadovoljnih žena je i njihova sposobnost da pažljivo troše svoj novac! Pre nego što će krenuti u besciljni šoping, one će pažljivo odresiti svoje prioritete i uvek će se truditi da uštede na nebitnim stvarima.

PROČITAJTE I... Za ovakvom devojkom muškarci lude: 4 osobine koje poseduje PRAVA zavodnica

Voljne su da isprobaju nove stvari

Bez obzira na to da li je u pitanju poseta podruma vina u Francuskoj ili novi recept za pitu sa sirom, najsupešnije dame su uvek raspoložene da obogate svoj život novim izazovima i znanjima.

Kupuju pažljivo

Kvalitet ne kvantitet! Sigurno ste toliko puta čuli ovu rečenicu i zanemraili kada krenete u šoping! Ali, da li znate ko će je uvek poštovati i zato će uvek imati šta da obuče i izgleda kao milion dolara? Kao što ste i pretpostavili  - Najpopularnije i najuspešnije dame!

PROČITAJTE I... 9 korisnih saveta: Kako da postanete najbolja verzija sebe

Izvor: Cosmopolitan

One imaju svoje beauty navike

Iako izgledaju kao da žive u salonu lepote, najpopularnije devojke zapravo samo imaju dobre beauty navike! Izaberite koje su vam stvari što se tiče fizičkom izgleda najvažnije. Da li su to kosa, nokti, obrve, usne..? Onda se fokusirajte da uvek ti delovi budu savršeni (kosa čista i bujna, nokti sređeni, obrve počupane, usne negovane).

Trude se da uvek budu pozitivne

Da li su one srećne zato što su fantastične - ili su fantastične zato što su srećne? U svakom slučaju, ove devojke zrače nekom zaraznom energijom kojoj niko ne može da odoli. Uvek su nasmejane i trude se da u svemu vide nešto pozitivno i dobro. I u danima kada im ne ide sve kako su želele, umesto što će prenositi negativne misli i energiju traže alternativno rešenje i drugi put kako da dođu do cilja. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader