Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Šveđanke su najlepše i najzadovoljnije žene na svetu i ovo je njihov tajni recept

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Novi trend iz Skandinavije stiže nam i u Srbiju.

Ako trenutno postoji trendi zemlja koja nam je najveći izvor inspiracije po pitanju uređenje enterijera, načina življenja, ali i odlične kozmetike, onda je to definitivno Švedska.

Predivne skandinavske lepotice poput Alisije Vikander, Else Hosk i Jozefin Skriver osim što su jedne od najlepših i najsrećnijih žena na svetu, krasi ih i izuzetno divna i negovana koža na kojoj im zavide skoro svi. Nismo mogli da se ne zapitamo da li je u pitanju LAGOM, švedski koncept života koji uči Šveđanske da budu zadovoljne sobom i pronađu sreću u sebi, ili je  kvalitetna kozmetika zaslužna za njihovu nežnu i porcelansku kožu.

Odgovor smo dobili od prelepih skandinavki koje tvde da je tajna u savršenoj kombinaciji  bobičastog voća, joge, saune i proizvoda za negu koji su „lagom“. Barnängen kozmetika je jedan od najpoznatijih brandova za negu tela u Švedskoj koji podržava ovaj koncept i čini da se osećate baš kako treba - pouzdano, autentično i uravnoteženo

U ponudi ovog divnog brenda možete pronaći dve različite grupe proizvoda : Nordic Care i Nordic Rituals.

Software:Adobe Photoshop CC 2015 (Macintosh) Created: 2017:05:02 13:11:19
Izvor: Cosmopolitan

Nordic Care obuhvata izbor krema za tuširanje i losiona za telo u koje je dodat zaštitni znak Cold Cream, formulacija inspirirana legendarnim sapunom koji je Barnängen učinio čuvenim brandom.

Nordic Rituals sadrži niz gelova za tuširanje i kupanje, ulje za telo, s nordijski inspirisanim sastojcima i jedinstveno razvijenim Moisture Serumom, kako bi se odala počast švedskoj tradiciji.

Odraz Švedske na boci Barnängen u bukvalnom prevodu znači "dečja cvetna poljana", pa je tako svaki proizvod ukrašen jedinstvenom cvetnom krunom, vizualno naglašavajući glavni sastojak poput močvarne jagode za liniju Nutritive ili breze za Saunu.

Software:Adobe Photoshop CC 2015 (Macintosh) Created: 2017:04:28 16:05:20
Izvor: Cosmopolitan

Kako je za Šveđanke decenijama stara tradicija odlaska u saunu ključan deo života, a opuštanje u vrućoj pari trenutak čistog užitka koji oslobađa od stresa i umora  tako Barnangenov Sauna Relax gel za tuširanje i kupanje sadrži spoj breze i Moisture seruma za čišćenje kože, čineći tuširanje okrepljujućim ali i opuštajućim.

Software:Adobe Photoshop CC 2015 (Macintosh) Created: 2017:06:08 17:47:29
Izvor: Cosmopolitan

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader