Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Flower project: Kako da napravite uskrasnu kutiju s lalama

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

I dobro razmislite kome ćete je pokloniti i sa kakvom porukom.

Kažu da ako od nekog dobijete ružičastu lalu prava ste srećnica i da ta osoba ima nameru da vam u život donese još više radosti. Ako se pored ružičastih našla i jedna crvena, budite sigurne da taj neko osim srećnih trenutaka želi da vam izjavi ljubav i svoja najiskrenija osećanja. I dok razmišljate o svim buketima koje ste dobili od svih muškaraca u svom životu, zapitajte se kakvu biste poruku vi želele da pošaljete, ali ovog puta ne mislimo na jači pol. Razmislite šta biste u ovom trenutku poželele svojoj mami, sestri, drugarici, koleginici, svim ženama ovog sveta? Da li im šaljete snagu, ljubav, radost ili znak pažnje da uvek mislite na njih?

Cvetni aranžmani oduvek su bili sjajna prilika da izrazite najlepša osećanja, a mi dodajemo i da probudite uspavanog kreativca u sebi. Umesto što ćete se uputiti u cvećaru po najlepši cvet u nameri da ulepšate sebi ili nekome dan, predlažemo da upotrebite malo mašte i sledite naše praktične savete jer ćete za samo nekoliko minuta napraviti najlepšu ukrasnu kutiju s lalama. Kad završite ovaj mali DIY projekat ostaje vam samo dilema kome i uz koju poruku da ga poklonite, a verujemo da već nekoga imate na umu. Spremite se, počinjemo!

1. korak

Za ovaj mali „uradi sama“ projekat potreban vam je sledeći materijal: sunđer za rezano cveće, providna folija, ukrasna metalna kutija i lale (predlažemo da budu ružičaste)

Software:Adobe Photoshop CC (Windows) Created: 2018:02:13 15:21:45
Izvor: Cosmopolitan

2. korak

Obložite kutiju folijom, a potom je pažljivo ispunite sunđerom. Višak folije ili sunđera uklonite makazama i napravite rupice kako biste u sledećem koraku poređali cveće.

Software:Adobe Photoshop CC (Windows) Created: 2018:02:13 15:16:52
Izvor: Cosmopolitan

3. korak

Isecite lale tako da se samo pupoljci vide iz kutije i nežno ih ređajte sve dok je ne ispunite celu.

Software:Adobe Photoshop CC (Windows) Created: 2018:02:13 15:16:38
Izvor: Cosmopolitan

4. korak

Ukoliko želite dodatnu dekoraciju, dodajte makaronse u nekoj nežnoj boji, stavljajući ih pažljivo između pupoljaka lala. Umesto makaronsa, možete u kutiju staviti i motivacione poruke, citate ili bilo šta drugo što mislite da će se bolje uklopiti.

Software:Adobe Photoshop CC (Windows) Created: 2018:02:13 15:24:52
Izvor: Cosmopolitan

Dodatni savet: ukoliko želite da vaš cvetni aranžman traje duže, umesto prirodnog, izaberite sušeno ili veštačko cveće.

Tekst: Spomenka Marić

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader