Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Isplanirala sam svoje prve sastanke po uzoru na poznate filmove i evo kako je to ispalo!

Autor jvisnjic
Autor jvisnjic

U potrazi za holivudskom romantikom jedna devojka rešila je da rekonstruiše scene sastanaka iz najpoznatijih filmova i dokaže da li su magični i u realnom životu.

Zabavljanje u realnom svetu uglavnom podrazumeva samo par pića u kafiću, međutim, ako je suditi po filmovima, svaka od nas bi trebalo da bude oborena s nogu jedinstvenošću i originalnošću svakog bogovetnog sastanka.

Zato sam rešila da preuzmem inicijativu i testiram kako bi poznati prvi sastanci iz filmova zapravo izgledali. Našla sam par momaka voljnih da učestvuju u ovom eksperimentu i evo kako je svaki od njih ispao.

Author: Rights Managed Copyright: Copyright (c) Mary Evans Picture Library 2009 Description: GREASE [US 1978] OLIVIA NEWTON-JOHN, JOHN TRAVOLTA GREASE [US 1978] OLIVIA NEWTON-JOHN, JOHN TRAVOLTA Date: 1978 Software:Adobe Photoshop Elements 2.0 (PHP JPEG Metadata Toolkit v1.11) Created: 2009:09:02 19:47:36
Izvor: Cosmopolitan

1. Bioskop na otvorenom (Briljantin)

Za svoj prvi sastanak rešila sam da mi uzor bude scena iz ovog kultnog filma. Nažalost, pošto ni on ni ja nemamo Dodge Wayfarer, sedeli smo na rasklopivim stolicama u Kensington parku. Iako sam kasnila 15 minuta, Dom me je strpljivo čekao - dobar znak. Bio je prijatan i vrlo smo lako uspostavili odnos. Plus, bio je duhovit.

Da li je u pitanju prava ljubav?

Iako nismo sedeli u kul kolima, baš je bio romantičan doživljaj i definitivno sam osetila privlačnost. Doduše, iako bih volela da vidim Doma opet, nisam sigurna da bismo bili nešto više od prijatelja.

Author: United Archives/Impress Copyright: United Archives/Impress Description: Notting Hill, (NOTTING HILL) GB/USA 1999, Regie: Roger Michell, JULIA ROBERTS, HUGH GRANT Software:Adobe Photoshop CC 2015.5 (Macintosh) Created: 2016:11:07 16:00:00
Izvor: Cosmopolitan

2.Večera sa prijateljima (Noting hil)

Da li postoji bolji prvi dejt od onog tokom kojeg, u svega par sati, vaš potencijalni momak upozna sve vaše prijatelje? Srećom, imam odlične prijatelje koji su pritom vrsni kuvari, tako da sam rešila da pozovem Darena kod njih. Želela sam da kreiram svoju Noting hil scenu kada Hju Grant i Džulija Roberts večeraju kod njegovih drugova.

Iako nije filmska zvezda, Daren je za mene bio savršen od samog pocetka. Bio je jako ljubazan i fin prema mom društvu, i toliko zanimljiv da smo ostali do ponoci da pričamo. Čak mi je na kraju posalo i poruku da vidi da li sam sigurno stigla kući.

Da li je u pitanju prava ljubav?

Iako smo ostali u kontaktu, odbio je moj poziv na treći sastanak, tako da nisam baš siugrna da želi da se i dalje viđamo.

Author: Photo Credit: Chuck Zlotnick Software:Adobe Photoshop CS Macintosh Created: 2009:01:23 12:32:52
Izvor: Cosmopolitan

3. Blesavljenje po Ikea radnji (500 dana leta)

Ovaj sastanak u kojem Džozef Gordon-Levit i Zoi Dešanel šetaju  Ikea radnjom, zamišljajuci kako bi im izgledala zajednička kuća, bio je vrlo vedar i sladak na filmu. U stvarnom životu nisam mogla ni jednog jedinog muškarca da nagovorim da ide sa mnom u Ikeu! Naposletku sam otišla sa drugaricom i njenim dečkom, nadajući se da ću upoznati nekoga na odeljenju za posteljinu.

Naravno, nisam nikoga srela, jer gde god da sam se okrenula bili su ili muškarci sa partnerkama ili sa decom.

Da li je u pitanju prava ljubav?

Kad bolje razmislim, odlazak u ovu radnju subotom popodne stvarno nije bila jedna od mojih boljih ideja. Uostalom, da li singl muškarci uopšte idu u Ikeu?

4. Čas kuvanja (Ljubavni terapeut)

Moram nešto da priznam - upoznala sam Džejmsa ranije tokom godine, na odmoru, i odmah mi se svideo. Zapravo, iskoristila sam pisanje ovog članka kao izgovor da mu se obratim i pozovem ga na sastanak. Hvala bogu pa je pristao! Odmah sam nam uplatila čas pripremanja hrane, po uzoru na poznatu romantičnu komediju u kojoj Vil Smit glumi Hiča, ljubavnog terapeuta.

Pre pravljenja pice, ispijali smo polako Apperol Spritz. Džejms je, potom, bio toliko dobar u pripremi da mu je glavni kuvar bacio kosku.

Da li je u pitanju prava ljubav?

Razgovor je glatko tekao, fizički kontakt je bio čest i njegova ambicija i samopuzdanje su me osvojili. Pozvala sam ga na drugi sastanak posle par dana. Ostavio me je samo sa odgovorom seen. Brutalno.

Author: Barry Wetcher Description: Will Smith Eva Mendes Software:Adobe Photoshop CS Macintosh Created: 2005:01:24 11:56:50
Izvor: Cosmopolitan

Konačna presuda

Pa, da li je to što sam imitirala poznate holivudske scene pomoglo mom ljubavnom životu? Činjenica da smo imali neku aktivnost na koju smo mogli da se koncentrišemo je smanjila pritisak oko razgovora. A i osećala sam se prilično smelo, jer sam makar na kratko ušla u cipele Eve Mendes (Ljubavni terapeut) i Džulije Roberts (Noting hil). A, što se ljubavi tiče, nisam je pronašla ovaj put, ali moj inbox ostaje otvoren...

Preuzeto sa Cosmopolitan.uk

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader