Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Mikroblejding nije bezopasan: Iskustvo devojke koja je išla na tretman iscrtavanja obrvo(VIDEO)

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Pre nego što odlučite da želite da iscrtate obrve, pročitajte iskustvo devojke koja je zbog tog tretmana i te kako zažalila.

Od kada su guste obrve doživele svoj veliki modni povratak, mikroblejding tretmani postali su megapopularni među devojkama.

Reč je o tehnici iscrtavanja obrva kojom se postiže naizgled prirodno gušći i lepši izgled obrva. Efekat traje nekoliko meseci, što je velika prednost za žene koje svakodnevno olovkom iscrtavaju obrve, ali pre nego što se odučite na mikroblejding, morate znati i da ovaj tretman nije potpuno bezopasan.

Naime, ovih dana internetom kruži stravično iskustvo jedne žena iz Detroita koja je želela da ostane anonimna, a koja je doživela traumu nakon tretmana trajnog iscrtavanja obrva mikroblejding metodom.

U TV prilogu je izjavila da je u početku bila jako zadovoljna rezultatima i da je mislila da je za 250 dolara dobila odličnu uslugu. Ali, onda je primetila da predeo oko obrva svakim danom postaje sve crveniji. Nakon nekoliko dana primetila je izrasline i počelo je mnogo da je boli i otiče. Posetila je urgentni gde su joj dali antibiotike, ali stanje joj se samo još više pogoršavalo.

"Bila sam prestravljena. Lice mi je oticalo i oči su mi se zatvarale. Kada sam otišla u urgentni dali su mi antibiotike i steroide i zadržali tri dana u bolnici", rekla je.

Izvor: Cosmopolitan

foto: Print Screen Youtube

Njen dermatolog dr Stiven Gretkin, rekao je da postoji nekoliko razloga za ovakvu reakciju njene kože. Postoji šansa da je alergična na mastilo kojim su je tetovirali i na nešto čime su joj pripremali kožu za tretman. Takođe, može biti i da nije dobro održavala higijenu tog područja pa je zato došlo do infekcije.

"Sada se kajem što sam radila taj tretman. To je samo fizički izgled. Želite da izgledate dobro, a ne razmišljate o posledicama", rekla je očajna žena nakon svega.

Pre nego što odlučite da želite da iscrtate obrve, pročitajte iskustvo devojke koja je zbog tog tretmana i te kako zažalila.
Izvor: Cosmopolitan

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader