Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Dirljiva ljubavna priča Ejmi Vajnhaus: Pevačica koja je do smrti volela probleme! (FOTO)

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Slava koju je stekla svojim raskošnim glasom nije joj pomogla da pobegne od najvećeg neprijatelja – same sebe!

Sa ogromnom, natapiranom kosom i Kleopatra šminkom, silikonom u grudima, delovala je zastrašujuće. Devojka kestenjastih očiju sa svojih 159 cm visine, u spotovima je bila seksi mačkica, gutačica muškaraca, crna udovica.

Njen specifičan stil učinio ju je muzom modnih dizajnera. Ono što je definitivno privlačilo pažnju jesu njene tetovaže. Među petnaestak crteža nastalih tokom godina, započetih slikom Beti Bup na leđima, tu su bile žena u toplesu, pero američkih urođenika, ključ života sa anđeoskim krilima, pa crtež zadnjeg džepa sa imenom njene životne ljubavi, Blejka.

Povezane vesti

Iako sve tetovaže imaju svoje značenje, one na rukama pričaju pravu priču: na levom ramenu potkovica i reči: "Tatina devojčica", potom ime njene bake Sintije, a iznad desnog zgloba - munja - za koju je rekla: "Volim je. Munja je prirodna katastrofa." A kako je tekla životna istorija Ejmi Vajnhaus koja vodi od tatine djevojčice do katastrofe?

Izvor: Cosmopolitan

Ta devojčica do svoje četrnaeste godine je iza sebe imala rep bend "Sweet ‘n Sour" i prve komponovane pesme. Sa petnaest je već bila izbačena iz muzičke škole. Iz muzičke je uskočila pravo u životnu. Demo snimak mlade pevačice izrasle pod uticajima Sare Von, Bisti Bojsa, Kerol Kinga i Majkla Džeksona, producentima je poslao tadašnji dečko iz benda - Tejlor Džejms.

To je bio početak njene muzičke karijere kada je potpisala prvi ugovor za Island Records sa samo sedamnaest godina. Ejmi je prvi put srela Tejlora u pozorišnoj školi kada je imala 13 godina. Tejlor i Ejmi su bili u ljubavnoj vezi 2000. godine i ostali su bliski prijatelji do njene smrti. U narednih par godina osvojila je i zapalila čitavu planetu, što svojim glasom, što trač-kolumnama, ljubavnim brodolomima, brojnim skandalima, hapšenjima i tučama. Svega je tu bilo.

Povezane vesti

Kao 22-godišnja devojka upoznala je u baru u Camdenu 2005. godine, svog budućeg muža, verovatno jedinog čoveka kojega je zaista volela.

Dečko se zvao Blejk Filder Sivil. One kestenjaste oči pale su jednog dana na pet godina starijeg Blejka. Od očiju do srca, od danas do sutra, raskidi, pomirenja, brak na Floridi maja 2007. godine, svađe, tuče pa opet priželjkivanje pomirenja.

Izvor: Cosmopolitan

Pratio ju je na turnejama kao asistent za video produkciju. Tokom njihovog zabavljanja i braka postojala su srećna vremena, javna iskazivanja ljubavi, ali i borbe, razlazi, hapšenja, boravka u zatvoru, zloupotrebe droge i alkohola.

Pesme na njenom drugom albumu Back To Black (2006) govore o njenoj burnoj vezi sa Blejkom (posebno Some Unholy War). Ami je izjavila 2007. godine: "Sve pesme na albumu govore o stanju moje veze u to vreme s Blejkom. Nikad u životu nisam osećala ono što osećam prema njemu. Bilo je vrlo katarzično, jer sam se osećala užasno zbog načina na koji smo se odnosili jedno prema drugom. Mislila sam da se više nikada nećemo videti. Sada se on smeje kad pričam o tome. Volimo se. Uvek smo se voleli. Ali ne mislim da je tada bilo smešno. Htela sam da umrem."

Još zanimljivosti o životu Ejmi Vajnhaus pročitajte OVDE!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader