Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Cosmopolitan priredio nezaboravno veče ljubiteljima fantazije: Evo kako smo se proveli na premijeri filma ,,Alita - borbeni anđeo‘‘

Autor dstojkovic
Autor dstojkovic

Magazin Cosmo obradovao je svoje čitateljke kartama za premijeru filma ,,Alita: Borbeni anđeo‘‘ 13. februara u posebnoj Dolby Atmos sali Kombank dvorane.

Kombank dvorana i magazin Cosmopolitan bili su organizatori jedne lepe filmske večeri na kojoj je premijerno predstavljen film "Alita-borbeni anđeo" u neverovatno zanimljivoj Dolby Atmos sali. 

Film koji je rađen u 3D tehnologiji i moderna sala omogućila je poseban doživljaj i uz specijalne efekate doprinela atmosferi i posetiocima obezbedila veče za pamćenje.

Verne čitateljke magazina Cosmopolitan imale su priliku da uživaju u koktelu povodom premijere filma i dobiju primerak magazina kao poklon.

Izvor: Cosmopolitan

Priča ovog fantastičnog filma smeštena je u daleku mračnu budućnost, u dvadeset i šestom veku i prati kiborg devojku, (osobu sa robotskim/tehničkim implantantima) po imenu Alita (Rosa Salazar) koja se budi u svetu koji ne prepoznaje, bez bilo kakvih sećanja na prošli život. Doktor Ajdo (Kristof Valc) pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, dok sa druge strane, njen drug Hugo želi da joj pomogne da vrati uspomene.

Lik ženskog heroja Alite ovekovečila je kanadska glumica kubansko-američkog porekla Roza Salazar, o čijem talentu ekipa film ima samo reči hvale, a u kratkom videu pogledajte i njen intervju

U nastavku slede fotografije sa premijere filma. 

Software:Adobe Photoshop Lightroom Classic 7.3 (Windows) Created: 2019:02:14 00:33:16
Izvor: Cosmopolitan

Software:Adobe Photoshop Lightroom Classic 7.3 (Windows) Created: 2019:02:14 00:36:54
Izvor: Cosmopolitan

Software:Adobe Photoshop Lightroom Classic 7.3 (Windows) Created: 2019:02:14 00:54:18
Izvor: Cosmopolitan

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader