Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Cosmo vam otkriva ko vas sve zabavlja na aprilskoj Easy Tiger žurki!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Provedite se sjajno na muzičkom putovanju!

Aprilska edicija Easy Tigera u petak 05.04. dovodi po prvi put u Social Club, Tripmastaza. Konstantno u potrazi za interesantnim zvukom, netipičnim groove-om, a ipak freaky, funky raw i originalnim, njegove trake su se našle na label-ovima kao što su Cocoon, Minus, Desolat, Cadenza, Ovum i mnogim drugim, a sam je osnovao čak 4 izdavačke kuće.

Celovečernji b2b set sa Nastićem je muzičko putovanje vredno slušanja, a ovo će ujedno biti i prvi Tripmastazov nastup u Beogradu. Drugi petak u mesecu brosh showcase i Petar Cvetković će ugostiti Laleta, osnivača Happy People organizacije i legendu domaće elektronske scene, dok u trećoj nedelji u goste dolazi mladi, perspektivni di džej i producent, koji stoji iza projekta CMOK, Runy, a kome će se iza gramofona pridružiti rezident Vladimir Dragaš.

Za kraj aprila Vanović i Kristijan Šajković dočekuju redovnog i jednog od omiljenih gostiju Social Cluba, Layzie-a. Najnovija traka pod nazivom "001" koju je Marko Nastić uradio u saradnji sa Layziem se našla na imprintu SVO, pa je ovo savršena prilika da je čujete uživo. 

Social Club vam otvara vrata svakog petka od 01h u klubu Gadost!

SOCIAL CLUB PODCAST: https://www.mixcloud.com/lnsocialclub/socialclubpodcast015_john_belk/

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader