Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Ovo se neće dopasti mnogima: Instagram uvodi drastične promene!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Ono što je svima bilo najvažnije na ovoj društvenoj mreži - više neće postojati...

Odavno smo se upoznali sa ovom društvenom mrežom i shvatili koliko je zapravo dobila na značaju, kada je reč o bilo kom segmentu u životu. Bilo da je to posao kojim se bavite, mnoge ljubavne veze su nastale upravo zahvaljujući Instagramu, a odatle su potekli i čuveni influenseri koji danas zarađuju i žive od ove društvene mreže.

Ipak, ono što je takođe influenserima od presudnog značaja kako bi iznova i iznova dobijali nove klijente čije će brendove reklamirati jeste broj lajkova. Sada je Instagram rešio da potpuno promeni prikaz objava i još nešto - ukine vidljivost broja lajkova.

Iako se ovo mnogima neće dopasti jer se u današnjici uticaj meri zahvaljujući lajkovima, Instagram ovu odluku donosi upravo da bi se cenio kvalitet određenog sadržaja, a ne broj lajkova! Taj broj, od sada će biti vidljiv samo osobi koja je objavila post i neće se prikazivati nikome više.

- Želimo da se korisnici fokusiraju na ono što delite, a ne koliko lajkova ćete dobiti ili koliko neki post ima - saopštili su iz Instagrama i dodali da ova društvena mreža uvek istražuje načine na koje će smanjiti pritisak na njene korisnike.

Ova opcija je i dalje pod testiranjem i još uvek nije potvrđeno da li će zaista stupiti na snagu, kao i da li će važiti za sve korisnike. Ostaje nam da vidimo...

Povezane vesti

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader