Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Ovo morate da znate: Zbog ovakvih stvari se žene najviše kaju!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Žene se više kaju zbog stvari koje nisu uradile nego zbog onih koje jesu...

Kako bi sprečile druge da ponove njihove greške, brojne žene su na forumu “Ask Women” podelile stvari zbog kojih najviše žale. Neke od njih su priznale da im je najveća greška bila to što su ostale u vezi u kojoj su zlostavljane, dok su druge navele da im je najviše žao što su zbog željenog izgleda, svoje telo dovele do anoreksije.

Sve je počelo kad je jedna žena zamolila one starije od 30 da podele stvari zbog kojih one žale, a ubrzo je krenula bujica ispovesti.

“Pokušavam da ne razmišljam o stvarima zbog kojih žalim, ali mislim da najviše žalim što sam tako dugo ostala u toksičnom braku. Zeznula sam svoj mozak i samopouzdanje, trebalo mi je da se oporavim duže nego što sam mislila", napisala je jedna.

"Udala sam se za tipa koji je “dolazio iz dobre porodice” kako bi moji roditelji bili zadovoljni i kako bih i ja bila u uspešnoj vezi, poput moje braće i sestara. Na kraju sam provela dvadesete, tridesete i većinu četrdesetih sa narcisoidnim zlostavljačem. Dobra strana svega je što imam dvoje neverovatne dece i što sam sama i srećno slobodna poslednje četiri godine. Ipak, kako bih volela da sam slušala onaj glas koji mi je govorio da odem…”, priznala je druga žena.

Povezane vesti

Mnogima je žao što su godinama pokušavale da udovolje nemogućim standardima lepote.

"Većinu svojih dvadesetih godina posvetila sam anoreksiji. Nisam ni shvatila šta se događa dok nisam bila preduboko u tome. Sad sam profesionalno godinama iza svojih vršnjaka, a oštećenje organa koje mi je bolest uzrokovala verovatno će me ubiti", priznala je jedna korisnica.

"Žao mi je samo što sam počela da pušim. Prestala sam pre nekoliko godina, ali to što sam uopšte počela je najgora odluka koju sam donela i jedina koju bih htela da poništim", napisala je još jedna korisnica.

Povezane vesti

Izvor: Index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader