Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Magičan pogled: Trik za savršene trepavice koji će vas oduševiti

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Sjajan predlog.

Na tržištu se nalaze mnoge maskare. No, bez obzira na njihov kvalitet nisu u stanju da nam podare dovoljnu dužinu i debljinu trepavica. U poslednje vreme žene često pribegavaju lepljenju veštačkih trepavica ili nadogradnji istih, koja može da potraje satima. Ukoliko ste jedna od žena koja žudi za zavodljivim pogledom ispod dugih i gustih trepavica, imamo jednostavnije rešenje za vas!

Revolucionarni proizvod koji je ostavio bez daha sve pripadnice nežnijeg pola koje su ga probale – MAGNETNE TREPAVICE! A OVDE pogledajte i zašto!

One su praktičnije od standardnih veštačkih trepavica, jer:

  • NEMAJU LEPAK – znači da ćete moći da ih koristite i ako su vam oči inače osetljive. Osim toga, lepak vam prilikom skidanja trepavica uvek oduzme i po koju vašu prirodnu trepavicu, što sa ovim magnetnim nije slučaj!
  • NEMAJU OGRANIČEN ROK TRAJANJA (dok obične morate bacite posle prvog korišćenja)
  • BEZBEDNE su za korišćenje
  • LAKŠE se stavljaju
  • Lakše se skidaju i skidanje je BEZBOLNO, BEZ čupanja prirodnih trepavica

Sada se samo OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 mogu kupiti po genijalno SNIŽENOJ CENI od 970 rsd!

Trepavice sa magnetima – lakše stavljanje, neograničeno korišćenje, bez lepka!
Izvor: Cosmopolitan

Kao što možete da vidite i u videu, dobijate i gornji i donji deo trepavica! Naime dobijate jedan deo trepavica koji stavljate NA svoje, a drugi deo stavljate ISPOD trepavica. Ta dva dela se spajaju magnetom koji se na njima nalazi i stoje sve dok ne poželite da ih skinete. Iskoristite ovo fenomenalono SNIŽENJE i poručite ovaj potpuno NOV i potpuno fantastičan proizvod onlineOVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999!

Izvor: Cosmopolitan

Inicijalizacija u toku...
loader