Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Lokne kao sa crvenog tepiha: Uz ove trikove imaćete ih bez frizera!

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Sjajan predlog.

Da li si uvek maštala o tome da imaš predivne definisane lokne koje će tvoju kosu učiniti još lepšom, a tebe još atraktivnijom? Sada možeš da ih imaš kad god poželiš, bez odlaska kod frizera i bez trošenja velikih suma novca – pogledaj OVDE kako!

Ono što će ti omogućiti da sama napraviš predivne lokne je FIGARO SA SPIRALNIM DODATKOM!

Kakav je to dodatak?

✅ Dodatak koji jasno naglašava kuda da provučeš kosu kako bi se oblikovala pravilno i kako bi tvoje lokne bile kao iz salona! ✅

Ovaj specijalni figaro ima keramičku presvlaku koja sprečava da kosa i suviše gori, suši se i puca. Moći ćeš da je uvijaš sama, vrlo lako, brzo i za mnogo manje novca nego što si do sada davala na uvijanje kose. Cena figara je koliko i prosečna cena 2 feniranja u salonu, a sa njim možeš da kovrdžaš kosu još dugo, dugo.

Danas za SAMO 1.490 din možeš OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 poručiti svoj figaro i uvek imati predivnu frizuru!

Software:Adobe Photoshop CC 2015 (Windows) Created: 2019:02:13 10:37:50
Izvor: Cosmopolitan

Figaro se koristi kada je kosa potpuno suva i bez ikakvih dodataka na kosi. Dakle, nema potrebe za stavljenjem ulja, kremica i slično kako vam kosa ne bi gorela.

Figaro je izuzetno lak i dizajniran tako da ga nije teško držati u ruci. To će dodatno olakšati pravljenje frizure i ubrzati proces.

Danas za SAMO 1.490 din možeš OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 poručiti svoj figaro i imati predivne lokne kad god poželiš!

Software:Adobe Photoshop CC 2015 (Windows) Created: 2019:02:13 10:39:54
Izvor: Cosmopolitan

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader