Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Plemenita svojstva poludragog kamenja: Nakit može pozitivno uticati na vaš život

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Sjajan aksesoar

Nakit je sastavni deo odevanja još od najranijih vremena. Postoje razlčite vrste nakita, od onog bižuterijskog, pa sve do zlatnog i dijamantskog. Na našem tržištu odnedavno se nalazi nakit napravljen od poludragog kamenja, koji je sve samo nije običan. On ima i lekovita svojstva, a podiže i nivo energije u vašem organizmu. A, ono što je najbitnije krasi ga i lep izgled.

U nastavku vam predstavljamo ovaj neobični nakit.

Ukoliko volite sofisticirane minđuše, koje odišu stilom i kvalitetom, model Single White je predlog za vas. Sačinjene su od belog korala i Swarovski kristala. Beli koral je dragulj mira, radosti i uživanja u životu, a Swarovski kristali su dragulji čistog luksuza. Uz svaki poručeni komad nakita dobićete i karticu na kojoj je naznačeno koji se tačno dragulji nalaze u vašem vlasništvu, kao i vrećicu za čuvanje. Cena je 990 rsd, i OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Izvor: Cosmopolitan

Minđuše od crnog oniksa, oplemenjene Swarovski kristalima, model Single Black su za dame koje vole elegantnu i luksuznu notu. Crni oniks je dragulj iskrenosti, oštroumnosti i duhovne snage. Dužina minđuše je 5,7 cm i uz njih dobijate vrećicu i karticu o vlasništvu dragulja. OVDE ih možete poručiti,po ceni od 990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Izvor: Cosmopolitan

Minđuše Single Turquoise sačinjene su od tirkiznog žada oplemenjenog Swarovski kristalima. Veoma su elegantne, upečatljive i odlično pristaju damama svih generacija. OVDE ih možete poručiti, po ceni od 990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Izvor: Cosmopolitan

Model City White je mnogim damama favorit! Sačinjene su od belog korala (dragulj mira, radosti i uživanja u životu), hematita (dragulj samopouzdanja, koji podstiče snagu volje), Swarovski kristala (dragulj čistog luksuza) i srebrne udice (silver 925). OVDE mogu biti vaše, po ceni od 1990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Izvor: Cosmopolitan

Elegant Purple su izuzetno lepe i elegantne minđuše srednjeg formata, sačinjene od purpurnog ahata i belog korala, oplemenjenih Swarovski kristalima. Purpurni ahat je dragulj emotivne, fizičke i intelektualne ravnoteže. Ukupna dužina minđuše je 8,2 cm. OVDE ih možete poručiti, po ceni od 1990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Embedded Comments: CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82
Izvor: Cosmopolitan

Narukvica City Silver je model koji ćete odmah zavoleti. Veoma je atraktivna i moderna, srednjeg formata, sačinjena od hematita oplemenjenog Swarovski kristalom. Može da se nosi samostalno, ali i zajedno sa drugim nakitom (satom ili narukvicom). Njena cena je 1990 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Izvor: Cosmopolitan

Ukoliko volite narukvice, model Elegant White Night je naša preporuka. Sačinjena je od belog korala,crnog oniksa, hematita i Swarovski kristala. Veoma je elegantna, te će i najobičniju modnu kombinaciju osvežiti i dati joj posebnu notu.Njena cena je 2990 rsd, OVDE je možete poručiti, pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Software:Adobe Photoshop CC (Windows) Created: 2018:05:23 10:18:11
Izvor: Cosmopolitan

Celokupnu ponudu, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader