Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Za savršeno čist ten: Kako da dubinski očistite pore

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Sjajan predlog.

Dubinsku hidrataciju lica gotovo je nemoguće postići samo uz piling i nanošenje kreme. Da bi koža lica bila hidrirana do najdubljih slojeva, najpre je potrebno dobro očistiti pore, kroz koje preparati i dolaze u doticaj sa slojevima naše kože.

Najbrži i najefikasniji efekat kojim ćete to postići je inhalator sa saunom za lice! Sve što treba da uradite pre korišćenja ovog aparata je da lice dobro očistite od šminke, a zatim da se opustite i uživate. Sauna za lice pomoću prirodnog, čistećeg i blagotvornog učinka pare neguje vaše lice, dubinski čisti pore, blago uklanja nečistoću i potkožne bubuljice.

Najbrži i najefikasniji efekat kojim ćete to postići je inhalator sa saunom za lice! Sve što treba da uradite pre korišćenja ovog aparata je da lice dobro očistite od šminke, a zatim da se opustite i uživate. Sauna za lice pomoću prirodnog, čistećeg i blagotvornog učinka pare neguje Vaše lice, dubinski čisti pore, blago uklanja nečistoću i potkožne bubuljice. Inhalator sa saunom za lice Osenjie BY1078 poseduje masku koja se u potpunosti prilagođava licu vašu kožu će očistiti, osvežiti, opustiti i vratiti vlagu. Lice će vam izgledati mlađe i sjajnije, što je odmah vidljivo.  Sauna za lice i inhalator Osenjie BY1078 u jednom proizvodu, objedinjuju brigu o zdravlju i lepotu i omogućava dubinsko čišćenje pora, i negu lica i dubinsku hidrataciju.

Software:Adobe Photoshop CS5 Macintosh Created: 2012:12:05 15:39:48
Izvor: Cosmopolitan

Sauna za lice sa inhalatorom – Osenjie BY1078 ima nastavak i za inhaliranje koje olakšava disanje kada ste bolesni ili Vam suv vazduh u Vašem domu otežava disanje. Takođe, u aparat imate mogućnost da dodate aromatično ulje, te će se vaše telo veoma brzo osloboditi od stresa. Cena saune je 2999 rsd, a OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Opšte specifikacije: 150W, 50Hz/60Hz, AC-110V-240V. 

Izvor: Cosmopolitan

Imajte savršen ten, zdravu kožu i lice na kojem će vam svi pozavideti! Isprobajte revolucionarnu saunu za lice! 

Još sjajanih proizvoda, možete pogledati OVDE

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader