Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Beauty savet: Kako da oporavite i podmladite lice za mesec dana

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Potpuna regeneracija.

Na svetskom, a već neko vreme i na našem tržištu, pojavila se krema sa revolucionarnom i izuzetno delotvornom formulom! Ova formula izvedena je iz matičnih ćelija alpske ruže, koja pomaže koži vašeg licada se samoregeneriše, povraćajući joj sjaj i elastičnost. Ono što je najbolje od svega jeste to što su prvi rezultati vidljivi već nakon mesec dana korištenja Alp Rose kreme.

Alp Rose je revolucionarna krema bazirana na MATIČNIM ĆELIJAMA alpske ruže koja je poznata po tome što opstaje na ekstremno negostoljubivim mestima. Ova krema podmlađuje kožu, štiti kožu od uticaja sredine i poboljšava regeneraciju.

Software:Adobe Photoshop CC (Windows) Created: 2018:09:11 11:01:49
Izvor: Cosmopolitan

Stimulisanjem stvaranja matičnih ćelija kože, ova krema deluje sistemski. Umesto dodavanja nutritivnih elemenata spolja, on stimuliše REGENERACIJU kože na način na koji je ta funkcija bila dostupna kada ste bili mladi. Matične ćelije su neprogramirane ćelije u organizmu, koje mogu da vrše bilo koju funkciju. Stimulisanjem njihove proizvodnje, Alp Rose omogućava vašem licu, ne samo da izgleda mlađe, već da se istinski podmlađuje.

Software:Adobe Photoshop CC (Windows) Created: 2018:09:10 14:00:33
Izvor: Cosmopolitan

Alp rose kremu možete odmah naručitiOVDE, po ceni od 4460 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader