Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Govor tela: Izgledajte sigurno

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Ponekad je teško zadržati samouveren stav i pronaći prave reči koje će vam pomoći u tome. Tada nam govor tela može pomoći i više nego što mislimo. Predlažemo vam položaje tela koji čine da izgledate sigurni u sebe.

Ruke iza leđa

Iako vam ovo može delovati kao odraz nesigurnosti, u govoru tela prekrštene ruke iza leđa pokazuju samouverenost, govore da nemate ništa da krijete i da je vaše mišljenje črvsto i istrajno.

Ruke na struku

Ovaj položaj ruku, u govoru tela kaže da verujete u svoje mogućnosti, da ste sigurni u sebe i odlučni da zauzmete svoje mesto pod sunce.

Razdvojena stopala i prave ruke

Ovim položajem pokazujete da stojite sa obe noge na zemlji. Razdvojena stopala govore da ste stabilna osoba i da znate šta želite.

Podignuta glava

Otkrivanje vrata u ovoj pozi znači da se ne osećate ranjovo. Ali vodite računa, jer ovako možete izgledati i suviše nadmeno. Dakle, glavu gore, ali bez uobraženog stava!

Uvek treba imati na umu da vaše telo, način na koji se krećete i izražavate, može reći više od reči. Ako znate kako da upotrebite govor tela u svoju korist, ljudi vas mogu doživeti na sasvim drugačiji način.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader