Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Ovog leta ih nećemo skidati: Haljine koje sakrivaju sve nedostatke!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Sjajni predlozi!

Ako želite da budete apsolutno moderne, a istovremeno biste i da sakrijete višak kilograma na butinama i stomaku, onda je cvetni dezen pravi izbor za vas!

Cvetni dezen je izuzetno upečatljiv, ali zahvaljujući tome što pažnju privlači na sebe i što je „raštrkan“ svuda po odeći, on vam omogućuje da sakrijete široke kukove koje ne volite na sebi, da sakrijete stomačić koji vas nervira, kao i višak na butinama i zadnjici. Plus ako je odeća nešto šira – pun pogodak!

Mi vam predlažemo nekoliko veselih letnjih haljinica sa motivima cveća u kojima ćete i izgledati fantastično i tako se i osećati.

Izvor: Cosmopolitan

Pamučna i prijatna – haljina CLARISSA – CENA: 1.690 DIN

Ova haljinica je udobna i izuzetno prilagodljiva za različite prilike. Nema na sebi previše boja, što je ipak čini nešto mirnijom i što omogućuje da je nose čak i one dame koje ne vole na sebi previše jarkih boja, a ipak bi da malo razbiju monotoniju u svom ormanu u kom se nalaze uglavnom klasični jednobojni komadi. Gde se može kupiti? Možete je poručiti online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Požurite!

Izvor: Cosmopolitan

Neodoljiva za neodoljive – haljina FANTASY – CENA: 1.770 DIN

Lagana i lepršava haljina u kojoj će vam biti prijatno koliko god da je toplo. Ruke su otvorene i slobodne jer nema brtele i ima šlic sa obe strane. Međutim, šlic nije toliko dugačak da vas ometa kada sedite. Haljina se zbog njega neće previše povlačiti i činiti da se osećate nelagodno. Gde se može kupiti? Možete je poručiti online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Požurite!

Izvor: Cosmopolitan

Kratka i slatka – haljina KRIS – CENA: 1.290 DIN

Vrlo je neobična, jer na prvi pogled izgleda kao da su rukavi sastavljeni sa samom haljinom. Međutim, ovu varku pravi bela čipka kojom su oivičeni kratki rukavi i koja se nalazi preko grudi, pa izgleda kao da je cela čipka iz jednog dela. A ustvari najnormalnije možete da pomerate ruke, krećete se i da vas ništa ne steže, ne žulja i ne sputava. Gde se može kupiti? Možete je poručiti online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Požurite!

Izvor: Cosmopolitan

Za zavodnice – haljina FLORESITA – CENA: 1.290 DIN

Ova haljina je idealana za one koje žele da se osećaju zavodljiivo! Sečena je u predelu struka gde ima i kaišić od istog materijala i istog dezana koji možete vezati u mašnu ili na neki drugi način. Materijal je takav da haljina lepo pada, a gornji deo haljine ima V izrez, a rukavi su kratki i sečeni ukoso. Gde se može kupiti? Možete je poručiti online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Požurite!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader