Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Seven Mouldy Figs: Jedinstveni trio održaće mini turneju u septembru!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Septembarska mini turneja jedinstvenog ženskog tria iz Zagreba Seven Mouldy Figs u organizaciji izdavačke kuće i koncertne agencije Bad Memory Music trajaće od 26. do 29. septembra!

Tom prilikom Seven Mouldy Figs održaće svoje koncerte u Novom Sadu, Beočinu, Beogradu i Somboru.

Seven Mouldy Figs zagrebački je trio koji kombinacijom melodioznih dionica, pulsirajućeg groove-a, narativnih vokala i nestandardnom kompozicijom uvode publiku u svoj pogled na svet rock-a, psihodelije i etno uticaja. Osnovan je 2012. te uz određene promene u postavi, bend na leto 2014. postaje trio i nastavlja u psihodeličnom smeru s Laurom Matijašević (bas gitara i back vokal), Lucijom Sever (gitara i vokal) i Laurom Tan (bubnjevi i back vokal). 

7MF iza sebe ima dva EP-a i jedan album te mnoštvo koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Švedskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Srbiji i BiH, a pesme pesme na engleskom jeziku. Početkom 2018. godine, 7MF je izbacio svoj prvi live session pod imenom Winter Session i trenutno radi na svom drugom albumu.  

Beogradskoj publici Seven Mouldy Figs predstaviće se 28. septembra od 22 h u novom koncertnom prostoru Knap Club-u, Đušina 5. (ex St. James/Kuglaš). 

Karte se mogu naći u predprodaji po ceni od 400 rsd u Yugovinyl-u, Cetinjska 15, od utorka 27. avgusta. Na dan koncerta karta će iznositi 500 rsd.

26.9. CK13, Novi Sad

27.9. AKC Disco, Beočin

28.9. Knap Club, Beograd

29.9. Discont, Sombor

Winter Session:

https://www.youtube.com/watch?v=Zlqj_YnnW-E

Labyrinth (Sound 008):

https://www.youtube.com/watch?v=IQf3-0gdt0E

More info:

Bandcamp: http://sevenmouldyfigs.bandcamp.com/

Soundcloud: https://soundcloud.com/seven-mouldy-figs

Instagram: https://www.instagram.com/sevenmouldyfigs/

Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCnNbZy4LZKvWU6ZsCTkSxUQ

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader