Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Dodatak pomoću kojeg će vam svaka vožnja automobilom biti sigurnija!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Sjajan predlog!

Vožnja automobila i drugih prevoznih sredstava zna da bude jako nezgodna, pogotovo u letnjem periodu, zbog umora i visokih temperatura. Nikada ne znate ko sedi u drugom automobilu i da li je taj neko savestan vozač. Pravila u saobraćaju postoje, ali ih mnogi, nažalost, ne poštuju. 

Kako bismo osigurali sebe, kao i osobe koje prevozimo, decu, roditelje, prijatelje, kolege, neophodno je da preduzmemo sve moguće mere predostrožnosti. Ova auto kamera za snimanje vožnje vam donosi tu sigurnost i smirenost koja vam treba. Poseduje HD sočivo, 2.7 inch displej 16:9, detektor pokreta, night senzor za noćno snimanje, G senzor u slučaju sudara automatski memoriše snimak, snima zvuk (ima ugrašen mikrofon i zvučnik), podržava kartice do 32GB i kameru koja automatski snima kada se auto upali, a njena akcijska cena je 1.999 rsd!

Izvor: Cosmopolitan

Recite zbogom brigama i krenite na put oslobođeni od stresa, znajući da je auto kamera uključena i da snima sve što se dešava. Možete ja naručiti OVDE po neverovatnoj ceni od samo 1.999 RSD

*Još fantastičnih proizvoda po fantastičnim cenama možete pronaći OVDE.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader