Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Budite zadovoljne sobom: Samo 20 minuta je potrebno za savršeno oblikovanu zadnjicu!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Sjajni predlozi.

Čvrsta, podignuta i lepo oblikovana zadnjica je san svake žene (a i njen muškarac želi da ona tako izgleda). Nisu sve žene obdarene dobrim oblikom, a nekima koje i jesu se nakon što pređu određene godine, nakon što rode ili nakon što postanu fizički neaktivne zadnjica spusti. Ako ne volite da vežbate, postoji i za to odlična zamena.

Zadnjica kakvu ima J.LO je toliko na ceni, da se mnoge žene podvrgavaju i plastičnim operacijama, ugrađuju silikone u zadnjicu kako bi izgledala veće, zategnutije, podignuto. Međutim, čak ni najmanji hirurški zahvat nije ni malo prijatan, a postoperativni period može da bude vrlo mučan kada je u pitanju ovaj deo tela na kome inače sedite.

Iako bismo mogli da vam kao i svi predložimo da radite vežbe (one nikako ne mogu da škode), ovoga puta ćemo ih preskočiti, jer vrlo dobro znamo koliko je nas koje mrzi da vežbaju, bilo u teretani, bilo kod kuće. U teoriji to zvuči super jednostavno: „Šta ti je sat vremena 3x nedeljno!“. Ne bodrimo vas da budete fizički neaktivni, već samo predlažemo brži i neuporedivo lakši put do perfektne zadnjice.

Šta je to što može da zameni vežbe, a nije operacija? Trenažer za zadnjicu! On vam pomaže da oblikujete i ojačate glutealne mišiće, kukove i smanjujete celulit! Efikasno stimuliše liniju kuka oslobađajući pritisak i podiže mišiće kuka koristeći EMS impulse. A šta je to EMS?

Elektrostimulacija mišića (EMS) je kontrakcija mišića koji se stvaraju malim električnim impulsima. EMS tehnologija je prepoznata kao proaktivni alat za izgradnju mišića. Ova tehnologija tonira mišiće, uzrokujući smanjenje i rektifikaciju pomoću električnih impulsa kroz kožu. Sada možete naprezati ove mišiće bez ulaganja napora zahvaljujući savršeno ciljanoj elektro-stimulaciji, za samo nekoliko minuta dnevno. 

Author: Jelena Mijatovic Software:Adobe Photoshop CC 2015 (Windows) Created: 2019:04:04 14:15:59
Izvor: Cosmopolitan

Trenažer ima 6 načina stimulacije i 10 nivoa jačine, a koristi se krajnje jenostavno:

  • Stavite stimulator na zadnjicu
  • Izaberete tip rada i intenzitet
  • Pustite ga da radi narednih 20 koliko traje jedna sesija (možete skratiti sesiju ili je produžiti)

Daje rezultate koje daje vežbanje, ali vas ne iscrpljuje i zahteva manje vremena! Sa njim možete da vebate gde god da odete, jer se lako može poneti.

Ako i vi želite savršeno oblikovanu zadnjicu koja će vam omogući da vam svaki komad odeće perfektno stoji, pozovite 011/6 888 999 ili poručite online OVDE svoj lični trenažer koji je sada na specijalnoj AKCIJI po ceni od 1.490 rsd!

Software:Adobe Photoshop CC 2015 (Windows) Created: 2019:04:04 14:26:35
Izvor: Cosmopolitan

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader