Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Nezaboravna žurka

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Na glamuroznoj zabavi, koja je okupila najcenjenije ličnosti iz čitavog regiona, JEDINI PRAVI Gorki List predstavio je svoj pogled na svet. Taj svet karakterišu doslednost, trajanje i postojanost već više od šest decenija.

Beograd, 14. Novembar 2019.

Njegova tajna leži u potpunom skladu suprotnosti-gorkog i slatkog i baš zbog toga je znao kako da na sceni spoji različite muzičke žanrove i time još jednom dokaže da je u harmoniji dobitna kombinacija!

Na sceni spektakularne proslave, uz veliki revijalni big bend orkestar zasijali su glumci pozorišta na Terazijama: Sloba Stefanović, Iva Manojlović i Dušica Novaković, kao i Tamara Dragićević, Žarko Stepanov, pevači Neno Belan, Ana Stanić, Beti Đorđević, Angellina, Dušan Svilar, Svetlana Ražnatović i još brojni drugi izvođači.

Ovaj brend je na jedinstven način prikazao svoj pogled na svet i time opravdao zadatak lidera da pomera granice: ”Za mene život je putovanje.  Da li ćemo na tom putu imali malo ili mnogo lepih trenutaka zavisi od nas i od toga kako na život gledamo. Naš cilj je bio da osetite svu lepotu života, i da otkrijete kako Gorki List i mi koji smo tu oko njega gledamo na Vas, na sebe i na život. Naša misija je da širimo vedar I pozitivan pogled na svet! ”-istakao je domaćin večeri i kreator brenda “JEDINI PRAVI GORKI LIST”, Vojin Djordjević.

U toku večeri, na originalan način, glumac Miloš Biković, najavio je ulazak ovog brenda na Rusko tržište ali i veliku nagradnu igru koja traje od 21.11.2019 do 19.12.2019.

Kroz putovanja na egzotične destinacije poput Mauricijusa, Maldiva, Kariba ,Moskve, Barselone i brojnih drugih destinacija, ceo tim koji stoji iza organizacije na najlepši mogući naćin želi da se zahvali svojim potrošačima na poverenju i da ih ohrabri u širenju vidika i otvaranju novih pogleda na svet!

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader